Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Τροχήλατος βοηθός αισθητικής - 0115185

Τροχήλατος βοηθός αισθητικής - 0115185

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Επαγγελματική βοηθητική μονάδα, αποτελούμενη από συρτάρια, ειδικό χώρο για τον αποστειρωτή και ειδικό ράφι για τον τροχό. Η βοηθητική μονάδα παρέχει μέγιστη διευκόλυνση στην εκτέλεση εργασιών στους χώρους αισθητικής χάρη στην κατασκευή και τα ενσωματωμένα ροδάκια της.
Οι συσκευές που φαίνονται στις εικόνες  δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος.
Διαστάσεις συσκευασίας:  93x46x16cm

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΜΑΧΙΩΝ
Για παραγγελίες εκτός Αθηνών άνω των 5 κιλών, καθώς επίσης και για τον επαγγελματικό εξοπλισμό (κρεβάτια, καρέκλες, βαλίτσες κλπ), η αποστολή γίνεται με μεταφορικές εταιρίες και γίνεται προεξόφληση της παραγγελίας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Τα προϊόντα  είναι σχεδιασμένα για να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε εύκολα μόνοι σας, καθώς περιέχουν  manual και οδηγίες συναρμολόγησης.
Ωστόσο, αν θέλετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η συνεργαζόμενη εταιρία συναρμολόγησης μπορεί να αναλάβει αυτή την εργασία για σας, με μια επιπλέον χρέωση.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας (η υπηρεσία συναρμολόγησης ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο Αττικής).
Για παραγγελίες άνω των 1000 ευρώ η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

  • Views: 1449
  • Κατασκευαστής: NC Pro Equipment
  • Κωδικός Προϊόντος: 0115185
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 259,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 208,87€

Ετικέτες: βοηθός, αισθητικής, αισθητική, επαγγελματικός, εξοπλισμός