Menu
Your Cart

Syis anti-cellulite αμπούλες με καφεΐνη & θεοφυλλίνη 10x10ml - 0123870

Syis anti-cellulite αμπούλες με καφεΐνη & θεοφυλλίνη 10x10ml - 0123870 ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ  & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis anti-cellulite αμπούλες με καφεΐνη & θεοφυλλίνη 10x10ml - 0123870
37,73€
απο
53,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,43€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis anti-cellulite αμπούλες με καφεΐνη & θεοφυλλίνη 10x10ml
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΚΑΦΕΪΝΗ ΚΑΙ ΘΕΟΦΥΛΛΙΝΗ

Αμπούλες για τη φροντίδα των περιοχών του σώματος που έχουν χάσει τη σφριγηλότητά τους ή όπου έχει εμφανιστεί κυτταρίτιδα. Βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και τη δύναμη των αιμοφόρων αγγείων. Τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχονται στην αμπούλα επιταχύνουν τέλεια τη διαδικασία καύσης λιπώδους ιστού και αυξάνουν τη δραστηριότητα των ενζύμων που διαλύουν τα λίπη. Επιταχύνουν το μεταβολισμό αφήνοντας το δέρμα ελαστικό, λαμπερό και λείο.
Δραστικές ουσίες:
Εκχύλισμα Centella Asiatica

Το εκχύλισμα Centella Asiatica διεγείρει τους ινοβλάστες για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία. Τονώνει το δέρμα και το θρέφει σε βάθος. Αποτρέπει τον σχηματισμό κυτταρίτιδας και μειώνει αποτελεσματικά την ήδη υπάρχουσα.
Εκχύλισμα λουλουδιών Citrus Aurantium Amara-Πικρό λουλούδι πορτοκαλιού
Εξαιρετικό εκχύλισμα, πιο γνωστό ως έλαιο νερόλι. Μειώνει την ερυθρότητα, καταπραΰνει, δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Χάρη στην παρουσία βιοφλαβονοειδών, διαθέτει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού έχει αναζωογονητικές, συσφικτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Βοηθά στην εξάλειψη των ραγάδων και επιταχύνει την καύση λίπους.
Υαλουρονικό νάτριο
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό στο σώμα. Αυξάνει την ελαστικότητα των επιδερμικών ιστών, του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και κατακράτησης νερού.
Θεοφυλλίνη
Η θεοφυλλίνη βρίσκεται στο κακάο και στα φύλλα τσαγιού. Έχει αδυνατιστική και αποτοξινωτική δράση. Διεγείρει την κυκλοφορία και αποτρέπει την υπερβολική συσσώρευση λιπώδους ιστού. Συμβάλει τέλεια στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.
Καφεΐνη
Η καφεΐνη είναι η πιο αναγνωρίσιμη δραστική ουσία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει το πρήξιμο και έχει μεγάλη επίδραση στο αδυνατίσμα. Μειώνει το σωματικό λίπος και την κυτταρίτιδα.
Οδηγίες χρήσης:
Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με derma roller, με υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες και μικρο-βελόνες καθώς και για εξωτερική χρήση στο δέρμα στην καθημερινή περιποίηση στο σπίτι. Απλώστε σε καθαρό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ.
Συσκευασία: 10x10ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες