Menu
Your Cart

Syis αμπούλες κοκτέιλ βιταμινών για θρέψη και ανάπλαση 10x3ml - 0110965

Syis αμπούλες κοκτέιλ βιταμινών για θρέψη και ανάπλαση 10x3ml - 0110965 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis αμπούλες κοκτέιλ βιταμινών για θρέψη και ανάπλαση 10x3ml - 0110965
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Αμπούλες ομορφιάς Vitamin Bomb
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συνίσταται ειδικά για το δέρμα που απαιτεί θρέψη και αναγέννηση. Χάρη στην περιεκτικότητα σε πανθενόλη, βιταμίνες Α, Ε, ΡΡ και λινελαϊκό οξύ, ρυθμίζουν την ανάπλαση της επιδερμίδας, προσδίδουν στο δέρμα λάμψη, βελτιώνουν την ελαστικότητά του και προστατεύουν την επιδερμίδα από δυσμενείς, βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες.
Δραστικές ουσίες:
Πανθενόλη

Η βιταμίνη Β5 βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, μειώνει την απώλεια νερού και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα, καθιστώντας το απαλό και ελαστικό. Εξαιρετικό στην επούλωση τραυμάτων και μικρών δερματικών βλαβών καθώς και στη θεραπεία ουλών.
Νιασιναμίδη
Η βιταμίνη PP/B3 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου σε ώριμους ινοβλάστες, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και κάνει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία πιο ελαστικό και λαμπερό. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτρέπει τη διαδικασία φωτογήρανσης. Η νιασιναμίδη ανοικοδομεί το φυσικό προστατευτικό φράγμα αυξάνοντας τη σύνθεση κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στον ενδοκυτταρικό χώρο, αυξάνει την ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα. Μειώνει τον αποχρωματισμό και διαθέτει μαλακτικές ιδιότητες.
Τοκοφερόλη
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και την ριζική οξείδωση των λιπιδίων στην επιδερμίδα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φράγμα και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό και την ερυθρότητα. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Λινελαϊκό οξύ
Το λινελαϊκό οξύ, Omega-6 είναι ένα από τα βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα (EFAs). Ομαλοποιεί τις διαδικασίες κερατινοποίησης και μειώνει τον αποχρωματισμό. Είναι υπεύθυνο για την σωστή ενυδάτωση του δέρματος και τις αναγεννητικές του διεργασίες καθώς αποτελεί συστατικό του ενδοκυτταρικού συστήματος.
Εκχύλισμα Magnifera Indica Fruit (Mango)
Το εκχύλισμα φρούτων μάνγκο έχει μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα σε βάθος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
Ρετινόλη
Ρετινόλη - η βασική μορφή της βιταμίνης Α. Αναζωογονεί το δέρμα, συσφίγγει, φωτίζει και θρέφει την επιδερμίδα. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, το φωτίζει, εξαλείφει τον αποχρωματισμό και το λειαίνει. Ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου, χάρη στο οποίο αποκαθίσταται η ελαστικότητά της επιδερμίδας.
Χρήση:
Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με derma roller, με υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες και μικρο-βελόνες καθώς και για εξωτερική χρήση στο δέρμα στην καθημερινή περιποίηση στο σπίτι. Απλώστε σε καθαρό δέρμα, πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ.
Συσκευασία: 10x3ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha