Menu
Your Cart

Syis Κρέμα προσώπου με τριπεπτίδια 100ml - 0121669

Syis Κρέμα προσώπου με τριπεπτίδια 100ml - 0121669 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis Κρέμα προσώπου με τριπεπτίδια 100ml - 0121669
34,93€
απο
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,17€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis Κρέμα προσώπου με τριπεπτίδια 100ml
Προορίζεται για ώριμο δέρμα που απαιτεί σύσφιξη, εξομάλυνση των ρυτίδων καθώς και έντονη θρέψη. Περιέχει μια συνθετική πρωτεΐνη, όμοια με εκείνη που βρίσκεται στο δηλητήριο της οχιάς Tropidolaemus wagleri. Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη χαλαρώνει απαλά τους τεταμένους μύες του προσώπου, γεγονός που μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες ενώ παράλληλα αποτρέπει το σχηματισμό νέων. Η κρέμα περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Spilanthes Acmella, το οποίο προσφέρει συσφικτική, λειαντική  και ενυδατική δράση.
Δραστικές ουσίες:
Ουρία

Η ουρία επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Απολεπίζει και αυξάνει τη διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας, χάρη στην οποία διευκολύνεται η διείσδυση δραστικών ουσιών. Η ουρία διαθέτει επίσης αντιβακτηριακή δράση και καθιστά το δέρμα απαλό και ελαστικό.
Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate A

Πρόκειται για την συνθετική απομίμηση του δηλητηρίου της οχιάς Tropidolaemus wagleri, η οποία καταπραΰνει τις μικροσυσπάσεις των μυών του προσώπου, απαλύνει απαλά τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων.
Εκχύλισμα Enteromorpha Compressa
Το εκχύλισμα πράσινων φυκιών χαρακτηρίζεται από υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Λόγω των βιταμινών Β που έχουν σημαντική επίδραση στον μεταβολισμό των λιπιδίων και των πρωτεϊνών, έχει την ικανότητα να ανανεώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Περιέχει βιταμίνες Ε και C καθώς επίσης και το β-καροτένιο που ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.
Εκχύλισμα λουλουδιών Spilanthes Acmella
Χάρη στη σύνθεσή του, το εκχύλισμα από το φυτό Spilanthes Acmella προσφέρει συσφικτικό και αντιρυτιδικό αποτέλεσμα. Διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Προσφέρει χαλαρωτικό αποτέλεσμα και αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Επιτρέπει την γρήγορη αναγέννηση ινών κολλαγόνου και λειαίνει ορατά την επιδερμίδα.
Συσκευασία: 100ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss