Menu
Your Cart

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ 200ml - 0107368

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ 200ml - 0107368
-30 %
Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ 200ml - 0107368
24,43€
απο
34,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,70€

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ 200ml
Προορίζεται για τη φροντίδα του αφυδατωμένου, ταλαιπωρημένου και ξηρού δέρματος. Λόγω της περιεκτικότητας σε υαλουρονικό οξύ, η μάσκα διαθέτει ισχυρή ενυδατική και θρεπτική δράση. Το μοναδικό συστατικό του HyaCare Filler περιέχει μοναδικά μόρια υαλουρονικού οξέος, τα οποία κάνουν το δέρμα ελαστικό και λείο. Το φυτικό υαλουρονικό οξύ έχει αντιρυτιδική δράση ενώ η πανθενόλη προσφέρει μέγιστη θρέψη και αναζωογόνηση.
Δραστικές ουσίες:
Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού. Αυξάνει την ελαστικότητα των επιδερμικών ιστών, του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και συγκράτησης νερού.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
Φυτικό οξύ
Το φυτικό οξύ υπάρχει στους κόκκους δημητριακών. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, φωτίζει την επιδερμίδα, συστέλλει τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία και ενυδατώνει σε βάθος.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε για περίπου 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss