Menu
Your Cart

Syis Θρεπτική κρέμα για μασάζ προσώπου 200ml - 0125596

Syis Θρεπτική κρέμα για μασάζ προσώπου 200ml - 0125596 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Θρεπτική κρέμα για μασάζ προσώπου 200ml - 0125596
17,43€
απο
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,06€

Syis Θρεπτική κρέμα για μασάζ προσώπου 200ml
Ειδικά σχεδιασμένη θρεπτική κρέμα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει τέσσερα πολύτιμα έλαια - argan, macadamia, έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο, που κάνουν το δέρμα λείο, απαλό και λαμπερό. Συμπληρώνουν το λιπιδικό στρώμα του δέρματος και το ενισχύουν. Η βιταμίνη Ε και C που περιέχεται στην κρέμα προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος. Χάρη στο περιεχόμενο του υαλουρονικού οξέος και της πανθενόλης, το δέρμα ενυδατώνεται και τρέφεται σε βάθος, ειδικά με την τεχνική του μασάζ. Η κρέμα είναι ενισχυμένη με ευχάριστο άρωμα καρπουζιού.
Ενεργά συστατικά:
Η καολίνη καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα καθώς διαθέτει μια αναζωογονητική δράση. Αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιπτώσεις του ερεθισμού, επιταχύνει την επούλωση και έχει καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Μειώνει τους πόρους, ενώ θρέφει βαθιά, αναζωογονεί και λειαίνει το δέρμα. Ταυτόχρονα, του δίνει μια φυσική ζωντάνια και λάμψη.
Εκχύλισμα Prunus Cerasus
Το εκχύλισμα κερασιά, πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, C, K, PP, φολικό οξύ, πρωτεΐνες, λιπίδια, γλυκόζη, φρουκτόζη, οργανικά οξέα και μέταλλα. Θρέφει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, το αναζωογονεί και το ενυδατώνει. Ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.
Εκχύλισμα βρώμης
Το εκχύλισμα βρώμης προσφέρει μαλακτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα, προάγει την αναγέννηση των ιστών και καταπραΰνει τον ερεθισμό, τον κνησμό, το έκζεμα, την ακμή και το ηλιακό έγκαυμα. Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων.
Υαλουρονικό οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών. Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και συγκράτησης νερού. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται λεία, λαμπερή και ελαστική ενώ αυξάνεται η διείσδυση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Πανθενόλη
Πανθενόλη, δηλαδή προβιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Χρήσιμο στην επούλωση τραυμάτων και μικρών δερματικών βλαβών καθώς και στην θεραπεία ουλών.
Έλαιο Argan
Το έλαιο Argan διακρίνεται από τα άλλα έλαια λόγω της ισχυρής του θρεπτικής αξίας. Καθιστά το δέρμα πιο λείο, ελαστικό και λαμπερό ενώ παράλληλα μειώνει τις ουλές και τις ραγάδες. Απαλύνει τις ρυτίδες, θρέφει το δέρμα και βελτιώνει το χρώμα του.
Έλαιο αβοκάντο
Το έλαιο αβοκάντο διαθέτει έως και 7 βιταμίνες: A, B, D, E, H, K, PP, μια πολύ μεγάλη ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων, αμινοξέων και πρωτεϊνών. Περιέχει επίσης καταπραϋντική χλωροφύλλη και σκουαλένιο με αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Ενυδατώνει έντονα και διατηρεί νερό στο δέρμα, θρέφει και διαθέτει αντιαλλεργικές ιδιότητες.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss