Menu
Your Cart

Syis Peeling προσώπου με φρούτα, κορούνδιο και κρυστάλλους χρυσού 200ml - 0103483

Syis Peeling προσώπου με φρούτα, κορούνδιο και κρυστάλλους χρυσού 200ml - 0103483 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Peeling προσώπου με φρούτα, κορούνδιο και κρυστάλλους χρυσού 200ml - 0103483
24,43€
απο
34,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,70€

Syis Peeling προσώπου με φρούτα, κορούνδιο και κρυστάλλους χρυσού 200ml
Ειδικά σχεδιασμένο peeling προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στο περιεχόμενο του κορουνδίου (εξαιρετικά ανθεκτικός λίθος), αυξάνει την απορρόφηση των δραστικών ουσιών από το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, καθαρίζει, οξυγονώνει και επιταχύνει την άμεση ανανέωση των κυττάρων. Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτική λουτεΐνη που περιέχεται στα εκχυλίσματα καθιστά το δέρμα πιο ελαστικό και λείο. Ο κρυσταλλικός χρυσός φωτίζει και δίνει λάμψη στην κουρασμένη επιδερμίδα.
Δραστικές ουσίες:
Εκχύλισμα φρούτων Rubus Idaeus

Το εκχύλισμα βατόμουρου καθαρίζει τέλεια και σε βάθος το δέρμα από ακαθαρσίες και τοξίνες, φωτίζει, λειαίνει και χαρίζει άμεση λάμψη. Η βιταμίνη C επιταχύνει την επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος, το φωτίζει και το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
Εκχύλισμα φρούτων Fragaria ananassa
Το εκχύλισμα φράουλας προάγει την αναγέννηση ακόμη και του πολύ κατεστραμμένου δέρματος, είναι ιδανικό για προβληματικό δέρμα με κοκκινίλες και ερυθρότητα. Προσφέρει αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές ιδιότητες και μειώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την ακμή.
Εκχύλισμα φρούτων Actinidia Chinensis
Το εκχύλισμα ακτινίδιου διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, λειαίνει το δέρμα, αποκαθιστά την ελαστικότητα, βοηθά στην καταπολέμηση του δέρματος που είναι επιρρεπές σε ρωγμές και ξεφλούδισμα. Ενυδατώνει, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης, καθαρίζει και αφαιρεί τη νεκρή επιδερμίδα.
Εκχύλισμα φρούτων Pyrus Malus
Το εκχύλισμα μήλου περιέχει μεγάλη ποσότητα πηκτίνης - ενώσεις που είναι υπεύθυνες για την προστασία από την απώλεια νερού, καταπραΰνει τη φλεγμονή και χάρη στα οξέα AHA απολεπίζει ήπια την επιδερμίδα και διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα φρούτων Prunus Persica
Το εκχύλισμα ροδάκινου περιλαμβάνει β καροτίνη, που δίνει στο δέρμα ένα όμορφο χρώμα και ενισχύει τη δομή του, προσφέρει επίσης τονωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
Εκχύλισμα φρούτων Carica Papaya
Το εκχύλισμα παπάγια διαθέτει ενυδατικές και καθαριστικές ιδιότητες, βοηθά στην απομάκρυνση της νεκρής επιδερμίδας, καταπραΰνει το δέρμα μετά από ηλιακά εγκαύματα, περιέχει πολύτιμη βιταμίνη Α και Ε που αποτελούν μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών.
Εκχύλισμα φρούτων Cucumis Sativus
Το εκχύλισμα αγγουριού μειώνει το πρήξιμο, φωτίζει το δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, περιέχει βιταμίνες A, B, C, E, οι οποίες προσφέρουν τονωτικές ιδιότητες.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο βρεγμένο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, κάντε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά και τέλος αφαιρέστε το προϊόν με χλιαρό, τρεχούμενο νερό.
Επαναλάβετε τη θεραπεία 1-2 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία: 200 ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis