Menu
Your Cart

Syis Ενζυμικό peeling 200ml - 0114675

Syis Ενζυμικό peeling 200ml - 0114675
-30 %
Syis Ενζυμικό peeling 200ml - 0114675
24,43€
απο
34,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,70€

Syis Ενζυμικό peeling 200ml
Ειδικά σχεδιασμένο peeling για όλους τους τύπους δέρματος. Κατάλληλο για ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες με ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση επιδερμίδων που δεν ανέχονται οξέα AHA και μηχανική απολέπιση. Το ενζυμικό πίλινγκ απολεπίζει απαλά την κεράτινη στιβάδα, καθαρίζει την επιφάνεια του δέρματος, διεγείρει τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος, καταπραΰνει τη φλεγμονή, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα ενώ παράλληλα το προετοιμάζει για να απορροφήσει τις θρεπτικές, δραστικές ουσίες.
Δραστικές ουσίες:
Καολίνη

Η καολίνη καθαρίζει απαλά, θρέφει το δέρμα και προσφέρει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Μειώνει τους πόρους, θρέφει βαθιά, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα.
Έλαιο Cocos Nucifera
Το μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας ενυδατώνει, τονώνει και λειαίνει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του.
Βούτυρο Butyrospermum parkii (Shea)
Το βούτυρο Shea (καριτέ) διαθέτει ισχυρή ενυδατική και επουλωτική δράση. Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων, ερεθισμών και φλεγμονών.
Εκχύλισμα φύλλων Aloe Barbadensis
Το εκχύλισμα αλόης είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, μέταλλα όπως χρώμιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, ένζυμα και πολυσαχαρίτες που επιταχύνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Η Αλόη είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό. Διαθέτει ενυδατικές και καθαριστικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα ανανά Ananas Sativus
Το εκχύλισμα περιέχει το ένζυμο βρομελίνη, το οποίο διασπά τις πρωτεΐνες. Το Bromelain προσφέρει καταπραϋντικό αποτέλεσμα, βοηθώντας στην αναγέννηση του ερεθισμένου δέρματος. Διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση και εξαλείφει το πρήξιμο.
Pyrus Malus (Apple)
Το έλαιο σπόρου μήλου λειαίνει αποτελεσματικά το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος. Ενισχύει επίσης τις ίνες κολλαγόνου και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
Εκχύλισμα φρούτων Passiflora Edulis
Το εκχύλισμα Passion fruit προσφέρει μαλακτικό, ενυδατικό και θρεπτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και ρυθμίζει το TEWL (Διαδερμική απώλεια νερού).
Εκχύλισμα φρούτων Carica Papaya Papaya
Προσφέρει ενυδατικές, λειαντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το τονώνει σε βάθος.
Γαλακτικό οξύ
Το γαλακτικό οξύ διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Έχει την ικανότητα να διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα και να την απολεπίζει χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.
Τρόπος χρήσης:
Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε υγρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ και κάντε ένα απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Αφήστε το προϊόν για περίπου 10-15 λεπτά και μετά πλύνετε καλά το δέρμα με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία 1-2 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία: 200ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες