Menu
Your Cart

Syis Διφασικό υγρό ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη 200ml - 0125598

Syis Διφασικό υγρό ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη 200ml - 0125598
-30 %
Syis Διφασικό υγρό ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη 200ml - 0125598
16,73€
απο
23,89€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,49€

Syis Διφασικό υγρό ντεμακιγιάζ για μάτια και χείλη 200ml
Διφασικό προϊόν για αποτελεσματική αφαίρεση μακιγιάζ στα μάτια και τα χείλη. Η διφασική φόρμουλα αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμη και αδιάβροχο μακιγιάζ. Το υγρό περιέχει βιταμίνη Ε, πανθενόλη και αλόη. Καταπραΰνει, θρέφει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών.
Δραστικές ουσίες:
Πανθενόλη

Η πανθενόλη, δηλαδή προβιταμίνη Β5, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες καθώς επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Είναι ένα συστατικό με έντονο θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
Εκχύλισμα φρούτων Passiflora Edulis
Το εκχύλισμα του φρούτου του πάθους διαθέτει μαλακτικό, θρεπτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και ρυθμίζει το TEWL (Διαδερμική απώλεια νερού).
Εκχύλισμα φρούτων Citrus Aurantifolia
Το εκχύλισμα αυτό τονώνει το δέρμα, απομακρύνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει την επιδερμίδα. Χάρη σε αυτό, το δέρμα γίνεται λαμπερό, πιο υγιές και πιο ελαστικό.
Εκχύλισμα φύλλων Aloe Barbadensis
Το εκχύλισμα αλόης είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, μέταλλα όπως χρώμιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, ένζυμα και πολυσαχαρίτες που επιταχύνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Η Αλόη είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό φυτό με εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα.
Υδρολυμένη βρώμη
Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες βρώμης βοηθούν στη διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Η β-γλυκάνη που περιέχεται σε αυτά διεγείρει την ανανέωση των ιστών και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.
Οδηγίες εφαρμογής: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Βρέξτε ένα βαμβάκι με τη λοσιόν και ξεκινήστε απαλό ντεμακιγιάζ των ματιών και των χειλιών.
Συσκευασία: 200ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss