Menu
Your Cart

Syis γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ 200ml - 0116324

Syis γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ 200ml - 0116324
-30 %
Syis γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ 200ml - 0116324
15,36€
απο
21,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,39€

Syis γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ 200ml
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζει αποτελεσματικά και προετοιμάζει την επιδερμίδα για να απορροφήσει όλες τις θρεπτικές ουσίες. Χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, πανθενόλη, ουρία και γαλακτικό οξύ, αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο.
Ενεργά συστατικά:
Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φράγμα και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Αναστέλλει τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), βελτιώνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Πανθενόλη
Πανθενόλη, δηλαδή προβιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Διεισδύει βαθιά στο δέρμα, μειώνει την απώλεια νερού και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα, καθιστώντας το απαλό και ελαστικό. Χρήσιμο στην επούλωση τραυμάτων και μικρών δερματικών βλαβών καθώς και στη θεραπεία ουλών.
Ουρία
Η ουρία επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, ενυδατώνει, διευκολύνει τη δέσμευση νερού από κερατίνη και μαλακώνει την επιδερμίδα. Απολεπίζει και αυξάνει τη διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας, χάρη στην οποία διευκολύνει τη διείσδυση δραστικών συστατικών. Η ουρία παρέχει επίσης αντιβακτηριδιακή δράση. Ως εκ τούτου, είναι πολύ χρήσιμη στη φροντίδα του δέρματος που είναι επιρρεπές στην ακμή και στην εμφάνιση ερεθισμών. Κάνει το δέρμα απαλό, ελαστικό και λαμπερό.
Γαλακτικό οξύ
Γαλακτικό οξύ με ενυδατικές ιδιότητες έχει την ικανότητα να διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα. Μαλακώνει την επιδερμίδα και την απολεπίζει απαλά χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.
Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόστε σε ένα βαμβάκι λίγο γαλάκτωμα και σκουπίστε απαλά το δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου καθαριστεί πλήρως το δέρμα.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss