Menu
Your Cart

Syis Λευκαντικό serum με βιταμίνη C 15ml - 0104807

Syis Λευκαντικό serum με βιταμίνη C 15ml - 0104807 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Λευκαντικό serum με βιταμίνη C 15ml - 0104807
  • Stock: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Brand: Syis
  • Κωδικός: 0104807
  • Κατηγορία: ΣΥΣΦΙΞΗ
20,96€
απο
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,90€

Syis Λευκαντικό serum με βιταμίνη C 15ml
Προορίζεται για δέρμα που έχει ανάγκη από λάμψη, ομοιόμορφο χρώμα, ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Ιδιαίτερα πλούσιο σε φυτικά έλαια: ηλιέλαιο, σογιέλαιο και γλυκό αμυγδαλέλαιο με αναγεννητικές, ανοικοδομητικές, έντονες ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Περιέχει βιταμίνες C και E, οι οποίες έχουν λειαντικές ιδιότητες. Το serum ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Δραστικές ουσίες:
Έλαιο σπόρου Helianthus Annuus

Ηλιέλαιο, ένα από τα πιο ευεργετικά έλαια για το δέρμα. Οι ηλιόσποροι περιέχουν ακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, φυτοστερόλες, φυτικές ίνες, αργινίνη, βιταμίνες Α, Ε, ΡΡ και Β, καθώς και κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο και ασβέστιο. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, φωσφολιπίδια και καροτένια. Το έλαιο μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Διαθέτει αντι-ριζικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι ένα από τα λίγα φυτικά έλαια που δεν προκαλούν σπυράκια.
Glycine Soja Oil
Έλαιο σόγιας, πλούσιο σε EFA. Διαθέτει ισχυρή ενυδατική δράση και ενισχύει το φράγμα υδρο-λιπιδίων της επιδερμίδας. Περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, καθώς και στερόλες και φλαβονοειδή. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος. Συσφίγγει τους πόρους και βοηθάει στη θεραπεία των βλαβών της ακμής ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος. Προσφέρει έντονες καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Διαθέτει θετική επίδραση στη δραστηριότητα των αιμοφόρων αγγείων και στην οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος.
Τετραϊσοπαλμιτικό ασκορβύλιο
Το παράγωγο της βιταμίνης C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ παράλληλα επιταχύνει την επούλωση του δέρματος. Μειώνει το κοκκίνισμα της επιδερμίδας και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Prunus Amygdalus Dulcis (Γλυκό Αμύγδαλο)
Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α, Ε, Δ και Β. Οι βιταμίνες Α και Ε καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης, έχουν μεγάλη επίδραση στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Ενώ η βιταμίνη D προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και οι βιταμίνες Β διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση των κυττάρων. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ακόρεστα οξέα, μαλακώνει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, ενισχύοντας το λιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων στην επιδερμίδα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Αναστέλλει τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), βελτιώνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Χρήση: Το serum προορίζονται για θεραπείες με dermaroller, για ultrasound συσκευές αισθητικής, υπερήχους, μεσοθεραπεία με ή χωρίς βελόνες και γενικά για εξωτερική χρήση στο δέρμα.
Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Ιδανικό για κλασικό μασάζ προσώπου.
Συσκευασία: 15ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha