Menu
Your Cart

Syis Μάσκα προσώπου για δέρμα με ακμή 200ml - 0112685

Syis Μάσκα προσώπου για δέρμα με ακμή 200ml - 0112685
-30 %
Syis Μάσκα προσώπου για δέρμα με ακμή 200ml - 0112685
24,43€
απο
34,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,70€

Syis Μάσκα προσώπου για δέρμα με ακμή 200ml
Προορίζεται για προβληματικό δέρμα με τάσης για ακμή. Μειώνει την έκκριση σμήγματος και καταπραΰνει τις υπάρχουσες αλλαγές-δυσμορφίες ενώ ενυδατώνει σωστά το απαιτητικό δέρμα. Χάρη στα εκχυλισμάτα καλέντουλας και χαμομηλιού, καταπραΰνει και επιταχύνει την επούλωση των βλαβών που προκαλεί η ακμή. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο και το έλαιο τσαγιού έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που είναι υπεύθυνα για την αναγέννηση, ενισχύοντας το λιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας καθώς και λείανση και ελαστικοποίηση του δέρματος. Η κρέμα περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ και ουρία για την ενυδάτωση και τη δέσμευση του νερού στο δέρμα.
Δραστικές ουσίες:
Prunus Amygdalus Dulcis (Γλυκό Αμύγδαλο)
Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α, Ε, D και Β. Οι βιταμίνες Α και Ε ως «βιταμίνες της νεότητας» καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης καθώς έχουν μεγάλη επίδραση στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η βιταμίνη D προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και οι βιταμίνες Β διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση των κυττάρων. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ακόρεστα οξέα, μαλακώνει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, ενισχύοντας το λιπιδικό φράγμα της επιδερμίδας.
Εκχύλισμα λουλουδιών Calendula Officinalis
Το εκχύλισμα καλέντουλας είναι πηγή πτητικού ελαίου, φλαβονοειδών, καροτενοειδών, τριτερπενικών αλκοολών και μηλικού οξέος και άλλων. Επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης ουλών και επούλωσης πληγών καθώς διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει στυπτικό και καθαριστικό αποτέλεσμα, προστατεύει από ερεθισμούς, διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και αποτρέπει την υπερβολική απολέπιση της επιδερμίδας. Θρέφει σε βάθος το τραχύ, ραγισμένο και κατεστραμμένο δέρμα.
Εκχύλισμα λουλουδιών Chamomilla Recutita (Matricaria)
Το εκχύλισμα χαμομηλιού λόγω των αντιφλεγμονωδών, απολυμαντικών και καταπραϋντικών ιδιοτήτων του, προστατεύει την επιδερμίδα. Είναι το τέλειο καταπραϋντικό συστατικό. Προορίζεται για ερεθισμένο δέρμα με συμπτώματα ακμής. Το χαμομήλι χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά προϊόντα που προορίζονται και  για την προστασία από τον ήλιο.
Ουρία
Η ουρία επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, ενυδατώνει, διευκολύνει τη δέσμευση του νερού και μαλακώνει την επιδερμίδα. Απολεπίζει και αυξάνει τη διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας, χάρη στην οποία διευκολύνεται η διείσδυση δραστικών συστατικών. Η ουρία έχει επίσης αντιβακτηριακή δράση και κάνει το δέρμα λείο και ελαστικό.
Υαλουρονικό οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών (επιδερμίδα, κολλαγόνο και ίνες ελαστίνης). Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος είναι μία από τις αιτίες της ξηρότητας και της εμφάνισης ρυτίδων. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και κατακράτησης νερού. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται λεία, λαμπερή, ελαστική και αυξάνει τη διείσδυση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Έλαιο τσαγιού (Tea tree oil)
Διαθέτει ένα πολύ ευρύ φάσμα ιδιοτήτων. Είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντισηπτικό. Βοηθά αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της ακμής, της πιτυρίδας, της ψωρίασης και της μυκητίασης. Επιταχύνει την επούλωση πληγών. Βοηθά στη φροντίδα του ευαίσθητου και του ξηρού δέρματος. Παρέχει θετική επίδραση στην παροχή αίματος και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φράγμα και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Αναστέλλει τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), βελτιώνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Έλαιο Mentha Piperita
Το έλαιο μέντας αποτελεί ένα εξαιρετικό αντισηπτικό. Διαθέτει τονωτικές ιδιότητες.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss