Menu
Your Cart

Syis Toner καθαρισμού προσώπου 200ml - 0112969

Syis Toner καθαρισμού προσώπου 200ml - 0112969
-30 %
Syis Toner καθαρισμού προσώπου 200ml - 0112969
11,83€
απο
16,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,54€

Syis Toner καθαρισμού προσώπου 200ml
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Επαναφέρει το φυσικό pH της επιδερμίδας. Χάρη στην περιεκτικότητα του σε ουρία και γαλακτικό οξύ, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και καθαρό.
Δραστικές ουσίες:
Ουρία

Η ουρία επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, ενυδατώνει και διευκολύνει τη δέσμευση του νερού. Απολεπίζει και αυξάνει τη διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας, χάρη στην οποία διευκολύνεται η διείσδυση δραστικών συστατικών.
Υαλουρονικό οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού. Αυξάνει την ελαστικότητα των επιδερμικών ιστών, του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και κατακράτησης νερού.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες καθώς επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
Υδρολυμένη βρώμη
Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες βρώμης βοηθούν στη διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό για μεγάλη διάρκεια. Η β-γλυκάνη που περιέχεται σε αυτά διεγείρει την ανανέωση των ιστών και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.
Εκχύλισμα Hamamelis Virginiana
Το εκχύλισμα Witch Hazel ενισχύει και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών, μειώνει το πρήξιμο, αποτρέπει τις λοιμώξεις και εξαλείφει τις αρνητικές επιπτώσεις των ακτίνων UV.
Εκχύλισμα σπόρων Linum Usitatissimum
Το λινάρι προσφέρει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα λιναρόσπορου λειαίνει και απαλύνει τέλεια την επιδερμίδα.
Εκχύλισμα Echinacea Purpurea
Το εκχύλισμα Echinacea purpurea προσφέρει, μεταξύ άλλων, άριστη θεραπεία σε αλλοιώσεις της ακμής, ψωρίασης, εκζέματος ή έρπητα. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές, ενυδατώνει, αναζωογονεί, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, τονώνει και δυναμώνει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων και καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης - το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες καθώς επιταχύνει την επούλωση του δέρματος. Μειώνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
Κιτρικό οξύ
Το κιτρικό οξύ έχει αποτέλεσμα την απολέπιση, χάρη στην οποία απομακρύνονται  τα νεκρά κύτταρα και φωτίζεται το δέρμα. Μειώνει τις πόρους και λειαίνει τις ρυτίδες.
Γαλακτικό οξύ
Το γαλακτικό οξύ διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες. Έχει την ικανότητα να διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα.
Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόστε σε βαμβάκι λίγο τόνερ και σκουπίστε απαλά το δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss