Menu
Your Cart

Syis Hydro ενυδατικό κοκτέιλ προσώπου 500ml - 0141035

Syis Hydro ενυδατικό κοκτέιλ προσώπου 500ml - 0141035 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Hydro ενυδατικό κοκτέιλ προσώπου 500ml - 0141035
20,93€
απο
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,88€

Syis Hydro ενυδατικό κοκτέιλ προσώπου 500ml
Ενυδατικό κοκτέιλ για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για τις ξηρές επιδερμίδες. Λόγω της περιεκτικότητας σε ουρία, αλλαντοΐνη και υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και λειαίνει το δέρμα. Οι πρωτεΐνες γάλακτος και η γλυκονολακτόνη θρέφουν το δέρμα, το καθιστούν πιο σφριγηλό και επιταχύνουν την αναγέννηση των κυττάρων. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ανανά και ροδιού.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ακόλουθες θεραπείες:
-καθαρισμός υδρογόνου
-απολέπιση με σπηλαίωση
-έγχυση οξυγόνου
Δραστικές ουσίες:
Υαλουρονικό οξυ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό στο σώμα. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών (επιδερμίδα, ίνες κολλαγόνου και ελαστίνη). Διεγείρει αποτελεσματικά την αναγέννηση των κυττάρων. Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος είναι μια από τις αιτίες ξηρότητας και εμφάνισης ρυτίδων. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα δέσμευσης και συγκράτησης του νερού. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται λεία, σφριγηλή και ελαστική.
Ουρία
Η ουρία επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος, ενυδατώνει, βοηθά την κερατίνη στοιβάδα να δεσμεύει νερό και μαλακώνει την επιδερμίδα. Απολεπίζει και αυξάνει τη διαπερατότητα της κεράτινης στιβάδας, χάρη στην οποία διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών. Η ουρία διαθέτει επίσης αντιβακτηριδιακή δράση. Καθιστά την επιδερμίδα λεία και ελαστική, λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, εξ ου και τα εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αλλαντοΐνη
Αλλαντοΐνη - ένα παράγωγο ουρίας με ισχυρή ενυδατική, καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση. Μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα, προστατεύει από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και επιταχύνει την επούλωση των πληγών.
Υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος Α
Υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος, πλούσια σε ασπαρτικό και γλουταμικό οξύ. Προσφέρει αποτελεσματικό ενυδατικό και μαλακτικό αποτέλεσμα. Διατηρεί το νερό στο δέρμα, αποτρέποντας την υπερβολική ξηρότητα. Ενισχύει το υδρολιπιδικό στρώμα της επιδερμίδας.
Γλυκονολακτόνη
Η γλυκονολακτόνη, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, προσφέρει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, συσφίγγει και καθαρίζει το δέρμα και είναι πολύ χρήσιμο στη μείωση των επιπτώσεων του ηλιακού εγκαύματος. Συνιστάται ιδιαίτερα για αλλεργικές επιδερμίδες, καθώς και για τις πιο ευαίσθητες. Μειώνει την τραχύτητα του δέρματος, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, βοηθά στην εξάλειψη της ακμής και μειώνει την ορατότητα των διεσταλμένων αιμοφόρων αγγείων.
Τοκοφερόλη
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και τη ριζική οξείδωση των λιπιδίων στην επιδερμίδα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Αποτρέπει τη φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Εκχύλισμα φρούτων Ananas Sativus
Το εκχύλισμα περιέχει το ένζυμο βρομελίνη, το οποίο διασπά τις πρωτεΐνες. Η βρωμελίνη που εφαρμόζεται εξωτερικά απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και έχει καταπραϋντική δράση, βοηθώντας στην ανάπλαση του ερεθισμένου δέρματος. Προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και εξαλείφει το πρήξιμο. Το εκχύλισμα ανανά συνδυάζει τα οφέλη της ήπιας απολέπισης της βρομελίνης με τη θρεπτική και ενυδατική δράση των σακχάρων, των βιταμινών και των μετάλλων.
Εκχύλισμα φρούτου Punica Granatum
Εκχύλισμα ροδιού με εκπληκτικές θρεπτικές αξίες. Το ρόδι είναι πλούσιο σε ωμέγα-5 λιπαρά οξέα. Πρόκειται για ένα συστατικό με υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Αναγεννά, ενυδατώνει, θρέφει και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Συσκευασία: 500ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss