Menu
Your Cart

Syis Serum με υαλουρονικό οξύ 15ml - 0104076

Syis Serum με υαλουρονικό οξύ 15ml - 0104076 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Serum με υαλουρονικό οξύ 15ml - 0104076
24,43€
απο
34,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,70€

Serum με υαλουρονικό οξύ
To serum είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό, τραχύ και αφυδατωμένο δέρμα. Περιέχει ένα παράγωγο του υαλουρονικού οξέος, τα μόρια του οποίου συνδέουν τα μόρια κολλαγόνου, ελαστίνης και νερού, διατηρώντας έτσι την υγρασία στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Ένα καλά-ενυδατωμένο κεράτινο στρώμα της επιδερμίδας αφομοιώνει καλύτερα τις δραστικές ουσίες και έχει πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.
Δραστικές ουσίες:
Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών (επιδερμίδα, κολλαγόνο και ίνες ελαστίνης). Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος είναι μία από τις αιτίες της ξηρότητας και της εμφάνισης ρυτίδων και γραμμών στο δέρμα. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και κατακράτησης νερού. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα προσλαμβάνει εξαιρετικά πιο εύκολα και αποτελεσματικά τις θρεπτικές ουσίες.
Εκχύλισμα φρούτων Serenoa Serrulata
Το θρεπτικό εκχύλισμα μειώνει εμφανώς το πρήξιμο και την έκκριση σμήγματος, καταπραΰνει τη φλεγμονή και βοηθά στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλεί η ακμή.
Νιασιναμίδη
Η βιταμίνη PP/B3 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου σε ώριμους ινοβλάστες, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και κάνει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία πιο ελαστικό και λαμπερό. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τη διαδικασία φωτογήρανσης. Η νιασιναμίδη ανοικοδομεί το φυσικό προστατευτικό φράγμα αυξάνοντας τη σύνθεση κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στον ενδοκυτταρικό χώρο, αυξάνει την ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Μειώνει τον αποχρωματισμό και διαθέτει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες.
Γαλακτικό οξύ
Το γαλακτικό οξύ έχει ενυδατικές ιδιότητες λόγω της ικανότητας της διείσδυσης στην κεράτινη στιβάδα. Μαλακώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα.
Χρήση:
Το serum χρησιμοποιείται σε καλά καθαρισμένη επιδερμίδα, συνήθως πριν την κρέμα.
Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως το προϊόν.  
Σεσκευασία: 15 ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha