Menu
Your Cart

Syis Podo Line ενυδατική Μάσκα ποδιών με argan oil 500gr - 0108358

Syis Podo Line ενυδατική Μάσκα ποδιών με argan oil 500gr - 0108358
-30 %
Syis Podo Line ενυδατική Μάσκα ποδιών με argan oil 500gr - 0108358
20,22€
απο
28,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,31€

ΜΑΣΚΑ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN PODO LINE
Ειδικά σχεδιασμένη μάσκα που προορίζεται για τη φροντίδα του ταλαιπωρημένου και αφυδατωμένου δέρματος των ποδιών. Χάρη στην περιεκτικότητα της ουρίας και του γλυκολικού οξέος, μαλακώνει πολύ καλά το προβληματικό δέρμα των ποδιών, ενυδατώνοντας το σε βάθος. Το γαλακτικό οξύ, το έλαιο argan και η βιταμίνη Ε προσφέρουν αναζωογονητικό, ενυδατικό και μαλακτικό αποτέλεσμα. Το εκχύλισμα αλόης, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μετά την εφαρμογή της μάσκας, το δέρμα γίνεται λείο, θρεπτικό και ενυδατωμένο.
Δραστικές ουσίες:

Ουρία
Η ουρία επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος, ενυδατώνει, διευκολύνει τη δέσμευση του νερού από την επιδερμίδα και μαλακώνει το δέρμα.
Γαλακτικό οξύ
Το γαλακτικό οξύ διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες χάρη στην ικανότητα να διείσδυει στην κεράτινη στιβάδα. Μαλακώνει και προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
Ελαιο Argan
Το έλαιο Argan διακρίνεται για την έντονη συσφικτική του δράση. Κάνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό, μειώνει τα σημάδια και τις ραγάδες, λειαίνει τα σκασίματα, θρέφει και βελτιώνει το χρώμα του δέρματος.
Γλυκολικό οξύ
Το γλυκολικό οξύ είναι κυρίως υπεύθυνο για την επιβράδυνση των διαδικασιών γήρανσης, την αύξηση της παραγωγής ινών κολλαγόνου και την κατακράτηση νερού στο δέρμα. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα και βελτιώνει τη δομή του.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων στην επιδερμίδα και το δέρμα. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Εκχύλισμα Aloe Vera
Το εκχύλισμα αλόης είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, μέταλλα όπως χρώμιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, ένζυμα και πολυσαχαρίτες που επιταχύνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Η Αλόη είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό συστατικό με εξαιρετικές παράλληλα θρεπτικές ιδιότητες.
Συσκευασία: 500gr

*TA ΠΡΟΙΟΝΤΑ CALLUX ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha