Menu
Your Cart

Syis αμπούλες για ενυδάτωση με κολλαγόνο 10x3ml - 0101844

Syis αμπούλες για ενυδάτωση με κολλαγόνο 10x3ml - 0101844 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis αμπούλες για ενυδάτωση με κολλαγόνο 10x3ml - 0101844
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Ιδανικές αμπούλες για ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα που απαιτεί ενυδάτωση, θρέψη και αναζοωγόννηση. Χάρη στην περιεκτικότητα τους σε πανθενόλη, οι αμπούλες καταπραΰνουν αποτελεσματικά την ερεθισμένη επιδερμίδα και επιταχύνουν την αναγέννηση και την έντονη θρέψη του ταλαιπωρημένου δέρματος. Το κολλαγόνο μαζί με το υαλουρονικό οξύ και τις πρωτεΐνες ενυδατώνουν, ενισχύουν το υδρολιπιδικό στρώμα και διαθέτουν το NMF - Natural Moisturising Factor (φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες). Το δέρμα γίνεται ελαστικό και λαμπερό. Το σωστά ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα απορροφά τα θρεπτικά συστατικά πιο άμεσα.
Δραστικές ουσίες:
Διαλυτό κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Περιέχει τόσο υδρόφιλες όσο και λιπόφιλες ουσίες. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το TEWL (διαδερμική απώλεια νερού). Το κολλαγόνο μειώνει τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, τονώνει και λειαίνει το δέρμα.
Υδρολυμένο μετάξι
Βελτιώνει την λάμψη και την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης και αποτρέπει τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Είναι ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση.
Υαλουρονικό νάτριο
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει στο σώμα μας. Αυξάνει την ελαστικότητα των επιδερμικών ιστών, του κολλαγόνου και των ινών της ελαστίνης. Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και συγκράτησης νερού μέσα στο δέρμα.
Χρήση:
Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με derma roller, με υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες και μικρο-βελόνες καθώς και για εξωτερική χρήση στο δέρμα στην καθημερινή περιποίηση στο σπίτι. Απλώστε σε καθαρό δέρμα, πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ.
Συσκευασία: 10x3ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha