Menu
Your Cart

Syis Αμπούλες ομορφιάς 100% καθαρό κολλαγόνο 10 τεμάχια 10x3ml - 0101842

Syis Αμπούλες ομορφιάς 100% καθαρό κολλαγόνο 10 τεμάχια 10x3ml - 0101842 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis Αμπούλες ομορφιάς 100% καθαρό κολλαγόνο 10 τεμάχια 10x3ml - 0101842
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis Αμπούλες ομορφιάς 100% καθαρό κολλαγόνο 10 τεμάχια
Ειδικά σχεδιασμένες αμπούλες για να προσφέρουν μέγιστη ενυδάτωση, σύσφιξη και αναπλήρωση του χαμένου από το δέρμα κολλαγόνου. Το υδρολυμένο κολλαγόνο βοηθά στην εξομάλυνση των ουλών και στη μείωση του αποχρωματισμού της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της συνοχής, του τόνου και της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας, διαθέτει επίσης μια εξαιρετική ικανότητα να δεσμεύει το νερό στους ιστούς. Η δομή του κολλαγόνου είναι η ραχοκοκαλιά του συνδετικού ιστού που υποστηρίζει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Χάρη σε αυτό, το δέρμα διατηρεί τη σωστή ελαστικότητα και αποκτά ξανά την χαμένη του λάμψη. Κατάλληλο για ώριμο δέρμα που χρειάζεται μέγιστη ενυδάτωση και σύσφιξη.
Δραστικές ουσίες:
Διαλυτό κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Διατηρεί τόσο υδρόφιλες όσο και λιπόφιλες ουσίες. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το TEWL (διαδερμική απώλεια νερού). Τα σωματίδια του διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, όπου γίνονται δομικό υλικό για το φυσικό κολλαγόνο. Το κολλαγόνο μειώνει τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, τονώνει και λειαίνει το δέρμα.
Οδηγίες χρήσης: Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με την χρήση του derma pen, ultrasonic , εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες ή και με μικρο-βελόνες (derma roller), για εξωτερική χρήση στο δέρμα. Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Συσκευασία: 10x3ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες