Menu
Your Cart

Syis Αμπούλες ομορφιάς με τριπεπτίδια για lifting 10 τεμάχια 10x3ml - 0109464

Syis Αμπούλες ομορφιάς με τριπεπτίδια για lifting 10 τεμάχια 10x3ml - 0109464 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis Αμπούλες ομορφιάς με τριπεπτίδια για lifting 10 τεμάχια 10x3ml - 0109464
34,93€
απο
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,17€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis Αμπούλες ομορφιάς με τριπεπτίδια για lifting 10 τεμάχια 10x3ml
Προορίζεται για ώριμο δέρμα που απαιτεί ενίσχυση του οβάλ του προσώπου, μείωση των ρυτίδων καθώς και έντονη θρέψη. Οι αμπούλες περιέχουν μια συνθετική πρωτεΐνη παρόμοια με αυτήν που βρίσκεται και στο δηλητήριο της οχιάς Tropidolaemus wagleri. Αυτή η πρωτεΐνη χαλαρώνει απαλά τους τεταμένους μύες του προσώπου και συνεπώς μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και αποτρέπει τη δημιουργία νέων. Οι αμπούλες αναζωογονούν και κάνουν το κουρασμένο δέρμα του προσώπου πιο ελαστικό και λαμπέρο.
Δραστικές ουσίες:
Διπεπτίδιο Α
Η γνωστή συνθετική πρωτεΐνη του δηλητηρίου της οχιάς Tropidolaemus wagleri, που καταπραΰνει τις μικροσυσπάσεις των μυών του προσώπου, απαλύνει απαλά τις ήδη υπάρχουσες μιμικές ρυτίδες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων.
Εκχύλισμα Φυκιών
Το εκχύλισμα πράσινων φυκιών χαρακτηρίζεται από υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β έχουν την ικανότητα να ανανεώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Οι βιταμίνες Ε και C καθώς και το β-καροτένιο ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και ενεργοποιούν τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο δέρμα. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και καθιστά το δέρμα σφιχτό και λαμπερό.
Υδρολυμένο μετάξι
Βελτιώνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης και αποτρέπει την δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Νιασιναμίδη Vitamin B3
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και λείο. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τη διαδικασία φωτογήρανσης. Αναδημιουργεί το φυσικό προστατευτικό φράγμα αυξάνοντας τη σύνθεση των κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στον ενδοκυτταρικό χώρο ενώ παράλληλα αυξάνει την ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα σε βάθος.
Οδηγίες χρήσης: Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με την χρήση του derma pen, ultrasonic , εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες ή και με μικρο-βελόνες (derma roller), για εξωτερική χρήση στο δέρμα. Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Συσκευασία: 10x3ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες