Η APIS NATURAL COSMETICS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που γεννήθηκε στην Πολωνία. Παράγει πολυλειτουργικά  καλλυντικά περιποίησης δέρματος για το σώμα και το πρόσωπο.

Η APIS έχει θέσει ως προτεραιότητα στη διαδικασία παραγωγής την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνονται στην παραγωγή των API NATURAL COSMETICS έχουν αναπτυχθεί από το μηδέν και συνδυάζουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη βιοτεχνολογία και την κοσμετολογία.

 

Στην Natural Care Professional έχουμε ως βασικό σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο ποιοτικά προϊόντα από όλον τον κόσμο. Είμαστε επίσημη  Authorized Retailer in store (φυσικά καταστήματα) και online μέσω του www.naturalcarepro.gr της εταιρεία APIS NATURAL COSMETICS στην Ελλάδα. Στην Natural Care Professional έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε απίστευτες τιμές.  


Για όλες της γυναίκες που θέλετε να νιώθετε νέες και αναζωογονημένες σας προτείνουμε το KIT APIS Duo Re-Lift ED KIT.  (3105000)

 

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα Σπρέι Re-Lift 3D και έναν Ορό Re-Lift 3D


Σπρεϋ Re-Lift 3D.

Για όλους τους τύπους δέρματος γυναικών και ανδρών ηλικίας άνω των 25 ετών.
Ένα εξαιρετικά πολυτελές και άμεσα απορροφητικό σπρέι που χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες και ισχυρούς παράγοντες lifting που βελτιώνουν τη δομή και την πυκνότητα του δέρματος. Κάνει Συσφίγγει άμεσα την επιδερμίδα σας, δίνοντάς της μια εξαιρετική όψη.

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός του 100% φυσικού παράγοντα lifting - CobioliftTM των σπόρων Κινόα και των 1-αμινοξέων διεισδύει άμεσα και βαθιά στο δέρμα σας. Το Re-Lift παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για την ενεργοποίηση των φυσικών λειτουργιών αναγέννησης και αποκατάστασης του δέρματος. Μοντελοποιεί το περίγραμμα του προσώπου σας και ανασηκώνει τα βλέφαρα. Προσφέρει μια εναλλακτική λύση έναντι στην αισθητική ιατρική. Το σπρέι εξασφαλίζει μείωση κατά 30% των ρυτίδων σας μετά από 1 ώρα από την εφαρμογή και προσφέρει άμεσα μια ομοιόμορφη όψη στην επιφάνεια του δέρματος *.


* Το 80% των γυναικών παρατήρησε μείωση των ρυτίδων και 60% αποτελεσματικότητα στη μείωση των ρυτίδων στην εξωτερική γωνία του ματιού μετά από 1 ώρα από την εφαρμογή. Άμεση εξάλειψη της τραχύτητας του δέρματος στο 60% των γυναικών.

Ορός Re-Lift 3D

Για όλους τους τύπους δέρματος γυναικών και ανδρών ηλικίας άνω των 25 ετών.
Εξαιρετικά ελαφριά πολυτελής φόρμουλα που χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα αναγνωρισμένα βιοτεχνολογικά επιτεύγματα και ενεργά δραστικά συστατικά τα οποία είναι εξαιρετικά συμβατά με το δέρμα σας. Κάνει το δέρμα σας ελαστικό, αναζωογονημένο, βέλτιστα ενυδατωμένο και σφριγηλό, παρέχοντάς του μια εξαιρετική όψη.

Ο καινοτόμος συνδυασμός του 100% φυσικού παράγοντα lifting – CobioliftTM, των σπόρων Κινόα, των 1-αμινοξέων, του συνένζυμού Q10, του ελαίου Monoi και του συμπλέγματος FlydromanilTM, διαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου σας, ανυψώνει τα βλέφαρα και εμποδίζει τη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού και του σαγονιού. Κατόπιν μακράς χρήσης, ο ορός μεταμορφώνει πραγματικά το δέρμα σας και παρέχει μια εναλλακτική λύση έναντι στην αισθητική ιατρική.



Στην Natural Care Professional σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα  τα πιο ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της ομορφιάς. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της APIS NATURAL COSMETICS με ένα κλικ.