Menu
Your Cart

SYIS PODO LINE FOOT GEL ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ 500ml - 0109050

SYIS PODO LINE FOOT GEL ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ 500ml - 0109050
-30 %
SYIS PODO LINE FOOT GEL ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ 500ml - 0109050
17,15€
απο
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,83€

SYIS PODO LINE FOOT GEL ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ 500ml
SYIS ΤΖΕΛ ΠΟΔΙΩΝ


Προορίζεται για την περιποίηση του δέρματος των ποδιών. Συνιστάται ιδιαίτερα σε περίπτωση πρηξίματος και οιδήματος, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Χάρη στην περιεκτικότητα σε μενθόλη, έχει δροσιστική και καταπραϋντική δράση. Τα εκχυλίσματα άρνικας, ιπποκάστανου και φασκόμηλου έχουν αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Δραστικές ουσίες:
Εκχύλισμα άνθους Arnica Chamissonis
Το εκχύλισμα άρνικας μειώνει την ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Το εκχύλισμα άρνικας μειώνει την ερυθρότητα, έχει καταπραϋντική δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις. Βελτιώνει την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, μειώνει το ξεφλούδισμα και επαναφέρει την ελαστικότητά του.
Μενθόλη
Η μενθόλη έχει δροσιστική, αντιοξειδωτική, , καθώς και απολυμαντική και αναζωογονητική δράση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Εκχύλισμα σπόρων Aesculus Hippocastanum Το εκχύλισμα
κάστανου περιέχει φλαβονοειδή, εσκίνη, ενώσεις κουμαρίνης και τανίνες που σφραγίζουν τα τοιχώματα των τριχοειδών, μειώνοντας την ευθραυστότητά τους και αποκαθιστώντας την ελαστικότητά τους. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και εξαλείφει το πρήξιμο. Τα βιοφλαβονοειδή που περιέχονται στο εκχύλισμα αναστέλλουν τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, γεγονός που επιταχύνει τη γήρανση του. Επιπλέον, το εκχύλισμα έχει ιδιότητες κατά του κνησμού και κατά του πρηξίματος. Είναι επίσης ένα φυσικό αντηλιακό φίλτρο που απορροφά την ακτινοβολία UVB.
Εκχύλισμα Salvia Officinalis
που λαμβάνεται από το βότανο φασκόμηλο. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων τανίνες, σαπωνίνες, τριτερπένια, φλαβονοειδή, οργανικά οξέα. Έχει στυπτικές, αντιφλεγμονώδεις και βακτηριοστατικές ιδιότητες. Λόγω της ποικιλίας των βιολογικά ενεργών ενώσεων, δρα και ως αντιιδρωτικό. Δυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
500 ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha