Menu
Your Cart

Syis Ενυδατικό scrub χεριών με ζάχαρη 200ml - 0124793

Syis Ενυδατικό scrub χεριών με ζάχαρη 200ml - 0124793 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ
-30 %
Syis Ενυδατικό scrub χεριών με ζάχαρη 200ml - 0124793
9,77€
απο
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,88€

Syis Ενυδατικό scrub χεριών με ζάχαρη 200ml
Ειδικά σχεδιασμένο scrub χεριών για να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και να απολεπίζει εντατικά το ταλαιπωρημένο δέρμα. Χάρη στο περιεχόμενο του εκχυλίσματος πανθενόλης και λιναριού, το δέρμα αναζωογονείται και ενυδατώνεται σε βάθος. Το εκχύλισμα βρώμης προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ το εκχύλισμα σιταριού δημιουργεί ένα φραγμό υδρολιπιδίων που προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες ενώ παράλληλα επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Είναι ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση.
Εκχύλισμα σπόρων Linum Usitatissimum
Το εκχύλισμα λιναρόσπορου διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα λιναρόσπορου λειαίνει και απαλύνει το δέρμα.
Εκχύλισμα πυρήνα Avena Sativa
Το εκχύλισμα βρώμης προσφέρει μαλακτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα, προωθεί την αναγέννηση της επιδερμίδας και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς, τον κνησμό, το έκζεμα, την ακμή και το ηλιακό έγκαυμα. Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση, οπότε αποτρέπει τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας.
Εκχύλισμα πίτουρου Triticum Vulgare
Το εκχύλισμα σίτου προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Δημιουργεί υδρολιπιδικό φραγμό και παρέχει ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος με τη μορφή γλυκόζης. Οι βιοφαινόλες είναι υπεύθυνες για την αντιοξειδωτική δράση ενώ η αραβινοξυλάνη επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
Υδρολυμένη βρώμη
Οι πρωτεΐνες υδρολυμένης βρώμης βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Η β-γλυκάνη που περιέχεται σε αυτά διεγείρει την ανανέωση των ιστών και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.
Συσκευασία: 200ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis