Menu
Your Cart

Syis Τζελ καθαρισμού προσώπου 200ml - 0125597

 Syis Τζελ καθαρισμού προσώπου 200ml - 0125597 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Τζελ καθαρισμού προσώπου 200ml - 0125597
15,36€
απο
21,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,39€

Syis Τζελ καθαρισμού προσώπου 200ml
Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου. Το gel καθημερινής φροντίδας καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ. Χάρη στα εκχυλίσματα των φυκιών και της Echinacea, προσφέρει αντιβακτηριακές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η πανθενόλη, το κάστανο και το εκχύλισμα γλυκόριζας καταπραΰνουν και μειώνουν τον ερεθισμό. Αφήνει το δέρμα καθαρό, φρέσκο και απαλό.
Δραστικές ουσίες:
Πανθενόλη

Πανθενόλη, προβιταμίνη Β5. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες καθώς επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, μειώνει την απώλεια νερού, καθιστώντας την επιδερμίδα πιο απαλή και ελαστική. Χρήσιμο συστατικό στην επούλωση πληγών και μικρών δερματικών βλαβών.
Εκχύλισμα Ascophyllum Nodosum
Εκχύλισμα καφέ φυκιών πλούσιο σε μακρο και μικροστοιχεία (συμπεριλαμβανομένων ασβεστίου, μαγνησίου, νατρίου, καλίου, θείου, φωσφόρου, ιωδίου, χαλκού, ψευδαργύρου, σεληνίου), πολυσακχαρίτες, EFAs, βιταμίνες C, E, K, B βιταμίνες, προβιταμίνη Α.
Διαθέτει έντονα ενυδατική, θρεπτική και συσφικτική δράση, βελτιώνει την εμφάνιση και το χρώμα του δέρματος, καταπραΰνει την ακμή και τις βλάβες της επιδερμίδας.
Εκχύλισμα φύλλων Betula Alba
Εκχύλισμα φύλλων σημύδας. Δίνει στο δέρμα μια υγιή εμφάνιση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και διευκολύνει την επούλωση των πληγών. Διαθέτει αντισηπτικό και αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.
Εκχύλισμα Echinacea Purpurea
Περιέχει παράγωγα καφεϊκού οξέος, φλαβονοειδή, πολυακετυλένια, πολυσακχαρίτες και μικρές ποσότητες αιθέριου ελαίου. Υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, τη θεραπεία των βλαβών της ακμής, της ψωρίασης, του εκζέματος ή του έρπητα. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές, ενυδατώνει, αναζωογονεί, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, τονώνει και δυναμώνει το δέρμα. Προστατεύει από τους επιβλαβείς εξωτερικών παράγοντες και καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.
Εκχύλισμα Glycyrrhiza Glabra
Εκχύλισμα ργλυκόριζας. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, επιταχύνει την επούλωση, καταπραΰνει την ερυθρότητα, αναζωογονεί και φωτίζει την επιδερμίδα. Διαθέτει ισχυρή ικανότητα δέσμευσης νερού. Περιέχει γλαβραδίνη που διεγείρει τη διαδικασία μελανογένεσης στο δέρμα και αποτρέπει τον αποχρωματισμό.
Εκχύλισμα Aesculus Hippocastanum
Το εκχύλισμα καστανιάς περιέχει φλαβονοειδή, ενώσεις κουμαρίνης και τανίνες που σφραγίζουν τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, μειώνοντας την ευθραυστότητά τους και αποκαθιστώντας την ελαστικότητά της. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και εξαλείφει το πρήξιμο. Τα βιοφλαβονοειδή που περιέχονται στο εκχύλισμα αναστέλλουν τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, το οποίο επιταχύνει τη γήρανσή του.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, κάντε ένα απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Συσκευασία: 200ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss