Menu
Your Cart

Syis αμπούλες Βαθιάς επανόρθωσης με Neroli & Πανθενόλη 10x3ml - 0110229

Syis αμπούλες Βαθιάς  επανόρθωσης με Neroli & Πανθενόλη  10x3ml - 0110229 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis αμπούλες Βαθιάς επανόρθωσης με Neroli & Πανθενόλη 10x3ml - 0110229
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Αμπούλες βαθιάς επανόρθωσης
Οι αμπούλες προορίζονται κυρίως για λιπαρό, επιρρεπές στην ακμή δέρμα που απαιτεί φροντίδα και ανακούφιση της ήδη υπάρχουσας φλεγμονής. Είναι επίσης κατάλληλες για ευαίσθητο, ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Οι αμπούλες μειώνουν την υπερβολική έκκριση σμήγματος, την ερυθρότητα, σφραγίζουν τα τριχοειδή αγγεία και διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Δραστικές ουσίες
Citrus Aurantium Amara
Θρεπτικό εκχύλισμα, πιο γνωστό ως έλαιο νερόλι. Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες και την έκκριση σμήγματος. Μειώνει την ερυθρότητα, καταπραΰνει, διεγείρει τα αιμοφόρα αγγεία και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Χάρη στην παρουσία βιοφλαβονοειδών, παρέχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση των πρόωρων ρυτίδων.
Εκχύλισμα φρούτων Serenoa Serrulata
Μειώνει εμφανώς το πρήξιμο και την έκκριση σμήγματος, καταπραΰνει τη φλεγμονή και βοηθά στην καταπολέμηση των βλαβών της επιδερμίδας που προκαλεί η ακμή.
ZINC PCA
Ο ψευδάργυρος βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηριακών λοιμώξεων, έχει αντισηπτικά αποτέλεσμα και αναστέλλει την ανάπτυξη μολύνσεων. Καταπραΰνει ορατά συμπτώματα κόπωσης και φλεγμονής, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες.
Νιασιναμίδη
Η βιταμίνη PP/B3 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου σε ώριμους ινοβλάστες, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και κάνει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία πιο ελαστικό και λαμπερό. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτρέπει τη διαδικασία φωτογήρανσης. Η νιασιναμίδη ανοικοδομεί το φυσικό προστατευτικό φράγμα αυξάνοντας τη σύνθεση κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στον ενδοκυτταρικό ιστό, αυξάνει την ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Μειώνει τον αποχρωματισμό και προσφέρει ισχυρή δράση κατά της ακμής.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα συστατικό με έντονο θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων στην επιδερμίδα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φράγμα και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Αναστέλλει τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), βελτιώνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Γαλακτικό οξύ
Το γαλακτικό οξύ έχει ενυδατικές ιδιότητες λόγω της ικανότητας διείσδυσης στην κεράτινη στιβάδα. Μαλακώνει και απολέπιση της πορώδους επιδερμίδας.
Χρήση:
Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με derma roller, με υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες και μικρο-βελόνες καθώς και για εξωτερική χρήση στο δέρμα στην καθημερινή περιποίηση στο σπίτι. Απλώστε σε καθαρό δέρμα, πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ.
Συσκευασία: 10x3ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες