Menu
Your Cart

Syis Αναπλαστική κρέμα χεριών 500ml - 0124080

Syis Αναπλαστική κρέμα χεριών 500ml - 0124080 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ
-30 %
Syis Αναπλαστική κρέμα χεριών 500ml - 0124080
17,46€
απο
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,08€

Syis Αναπλαστική κρέμα χεριών 500ml
Προορίζεται για ξηρά και σκασμένα χέρια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βούτυρο καριτέ και λάδι αβοκάντο, ενυδατώνει και θρέφει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ταλαιπωρημένα χέρια. Η κρέμα είναι πλούσια σε φυσικά εκχυλίσματα βρώμης, λιναριού και σίτου, τα οποία αναζωογονούν έντονα και λειαίνουν το δέρμα. Η σύνθεση της πανθενόλης και της αλλαντοΐνης προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες.
Ενεργά συστατικά:
Butyrospermum parkii (Shea)

Το βούτυρο Shea (καριτέ) παρέχει εξαιρετική φροντίδα καθώς ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα σκασμένα χέρια. Χάρη σε αυτό, το δέρμα είναι απαλό και ενυδατωμένο. Οι ουσίες που περιέχονται στο βούτυρο καριτέ επιταχύνουν την επούλωση των τραυμάτων, ερεθισμών και φλεγμονών.
Εκχύλισμα πυρήνα Avena Sativa
Το εκχύλισμα βρώμης διαθέτει αντιαλλεργικές ιδιότητες ενώ παράλληλα ενισχύει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Προσφέρει μαλακτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προάγει και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς, τον κνησμό, το έκζεμα, την ακμή και το ηλιακό έγκαυμα. Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση και συνεπώς αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων και την απώλεια σφριγηλότητας.
Εκχύλισμα πίτουρου Triticum Vulgare
Το εκχύλισμα σίτου προστατεύει το δέρμα από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση και δεν του επιτρέπει να αφυδατωθεί. Παρέχει ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος με τη μορφή γλυκόζης. Οι βιοφαινόλες είναι υπεύθυνες για την αντιοξειδωτική δράση και η αραβινοξυλάνη αντισταθμίζει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και την καθιστά πιο ελαστική.
Εκχύλισμα σπόρων Linum Usitatissimum
Το εκχύλισμα λιναρόσπορου διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Λειαίνει και θρέφει τέλεια το δέρμα.
Citrullus Lanatus (καρπούζι)
Το εκχύλισμα καρπουζιού υποστηρίζει και ενισχύει το αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του ηλιακού φωτός και των ελεύθερων ριζών. Θρέφει το δέρμα και μειώνει το σχηματισμό φλεγμονωδών διεργασιών.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και την ριζική οξείδωση των λιπιδίων στην επιδερμίδα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Persea Gratissima Λάδι αβοκάντο
Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει έως και 7 βιταμίνες: A, B, D, E, H, K, PP, μια πολύ μεγάλη ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων, αμινοξέων και πρωτεϊνών. Περιέχει επίσης καταπραϋντική χλωροφύλλη και σκουαλένιο με αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Ενυδατώνει έντονα και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, θρέφει ενώ παράλληλα προσφέρει αντιαλλεργικές ιδιότητες.
Υδρολυμένη βρώμη
Οι πρωτεΐνες υδρολυμένης βρώμης βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Η β-γλυκάνη που περιέχεται σε αυτά διεγείρει την ανανέωση των ιστών και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.
Αλαντοΐνη
Allantoin - παράγωγο ουρίας, ενός ισχυρού ενυδατικού, καταπραϋντικού και αντιφλεγμονώδους συστατικού. Μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα, προστατεύει από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες ενώ παράλληλα επιταχύνει την επούλωση των πληγών.
Πανθενόλη
Πανθενόλη, προβιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Είναι ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, μειώνει την απώλεια υγρασίας και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα, καθιστώντας το απαλό και ελαστικό. Χρήσιμο στην επούλωση τραυμάτων και μικρών δερματικών βλαβών καθώς και στη θεραπεία ουλών.
Συσκευασία: 500ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss