Menu
Your Cart

SYIS Κρέμα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 100ml - 0101849

SYIS Κρέμα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 100ml - 0101849 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
SYIS Κρέμα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 100ml - 0101849
20,96€
απο
29,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,90€

SYIS Κρέμα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 100ml
Ειδικά σχεδιασμένη κρέμα προσώπου για επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευρυαγγείες. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, C, D και E, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, φωτίζει την επιδερμίδα, τονώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη είναι υπεύθυνα για τη σωστή ενυδάτωση του ευαίσθητου δέρματος, καθώς και για την ενίσχυση και την εξομάλυνσή του.
Δραστικές ουσίες:
Magnifera Indica Fruit (Mango) Εκχύλισμα Μάνγκο
Το εκχύλισμα φρούτων διαθέτει μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σε βάθος.  Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες C και E, ενυδατώνει τέλεια το βαθύτερο στρώμα του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.
Prunus Amygdalus Dulcis (Γλυκό Αμύγδαλο)
Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α, Ε, Δ και Β. Οι βιταμίνες Α και Ε καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης, έχουν μεγάλη επίδραση στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.Η βιταμίνη D προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και οι βιταμίνες Β διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση των κυττάρων. Χάρη στην περιεκτικότητα του σε ακόρεστα οξέα, μαλακώνει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, ενισχύοντας το λιπιδικό φράγμα της επιδερμίδας.
Πανθενόλη
Πανθενόλη, δηλαδή προβιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας. Είναι ένα συστατικό με έντονο θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, μειώνει την απώλεια νερού και ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα, καθιστώντας το απαλό και ελαστικό.
Βιταμίνη C
Το παράγωγο της βιταμίνης C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ελαφρύνει τις χρωματικές αλλαγές μετά τον ήλιο και αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης - ένα ένζυμο υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης, της χρωστικής του δέρματος. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες και επιταχύνει την επούλωση του δέρματος. Μειώνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια ενώ παράλληλα φωτίζει όλο την επιδερμίδα.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό στο σώμα. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών (επιδερμίδα, κολλαγόνο και ίνες ελαστίνης). Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων και του δέρματος. Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος είναι μία από τις αιτίες της ξηρότητας και της εμφάνισης ρυτίδων. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης νερού στο δέρμα. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται λεία, λαμπερή, ελαστική καθώς αυξάνει τη διείσδυση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων στην επιδερμίδα και το δέρμα. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Συσκευασία: 100ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss