Menu
Your Cart

Syis Μάσκα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 200ml - 0107376

Syis Μάσκα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 200ml - 0107376
-30 %
Syis Μάσκα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 200ml - 0107376
24,47€
απο
34,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,73€

Syis Μάσκα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 200ml
Ειδικά σχεδιασμένη μάσκα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει έλαιο argan, κραμβέλαιο και βούτυρο Shea (καριτέ)  με εξαιρετικά θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Χάρη στο περιεχόμενο του εκχυλίσματος κερασιού και πανθενόλης, η μάσκα προσφέρει καταπραϋντικό και ενυδατικό  αποτέλεσμα καθώς επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες A, C και E έχουν αντιοξειδωτικές, θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η μάσκα προσώπου ενυδατώνει, αναζωογονεί και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Δραστικές ουσίες:
Έλαιο Compestris Oleifera

Εξαιρετικό κραμβέλαιο που διακρίνεται από την αναλογία κορεσμένων και ακόρεστων οξέων. Προσφέρει θρεπτικό, λειαντικό και μαλακτικό αποτέλεσμα. Περιέχει βιταμίνες Ε και Κ, ελαϊκό οξύ, λινελαϊκό οξύ και προβιταμίνη Α.
Εκχύλισμα Prunus Cerasus
Το εκχύλισμα κερασιού είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C, K, P, φολικό οξύ, οργανικά οξέα και μέταλλα. Το εκχύλισμα θρέφει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος. Συμβάλει στον αποτελεσματικό και φυσικό καθαρισμό των πόρων. Καθιστά τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων πιο ευέλικτα ενώ παράλληλα επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες καθώς επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
Έλαιο πυρήνα Argania Spinosa
Το έλαιο Argan διακρίνεται για την έντονη συσφικτική του δράση. Κάνει το δέρμα ελαστικό και λαμπερό, μειώνει τις ουλές και τις ραγάδες, λειαίνει τις ρυτίδες, θρέφει και βελτιώνει το χρώμα και τον τόνο της επιδερμίδας.
Εκχύλισμα βουτήρου καριτέ
Το βούτυρο Shea έχει ισχυρή ενυδατική και θρεπτική δράση. Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων, ερεθισμών και φλεγμονών.
Ρετινόλη
Ρετινόλη - η βασική μορφή της βιταμίνης Α. Αναζωογονεί το δέρμα, συσφίγγει, φωτίζει και αναγεννά σε βάθος. Ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου, χάρη στις οποίες αποκαθίσταται η ελαστικότητά της επιδερμίδας.
Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και παρέχει μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης - το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες καθώς επιταχύνει την επούλωση του δέρματος. Μειώνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε για περίπου 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα με χλιαρό, τρεχούμενο νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία: 200ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss