Menu
Your Cart

Syis Αμπούλες ενδυνάμωσης για δέρμα με ευρυαγγείες 10x3ml - 0101843

Syis Αμπούλες ενδυνάμωσης για δέρμα με ευρυαγγείες 10x3ml - 0101843 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis Αμπούλες ενδυνάμωσης για δέρμα με ευρυαγγείες 10x3ml - 0101843
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis Αμπούλες ενδυνάμωσης για δέρμα με ευρυαγγείες 10x3ml
Αμπούλες που προορίζονται για δέρμα με ευρυαγγείες που απαιτεί αναγέννηση, ενδυνάμωση και ενυδάτωση. Χάρη στο περιεχόμενο των βιταμινών C και B3 καθώς και του troxerutin, η επιδερμίδα αποκτά ξανά την χαμένη της λάμψη. Βελτιώνεται ο τόνος του δέρματος ενώ παράλληλα ενδυναμώνονται τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνονται οι διαδικασίες αναγέννησης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και λαμπερή.
Δραστικές ουσίες:
Νιασιναμίδη
Το Niacinamide Vitamin PP/B3 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου σε ώριμους ινοβλάστες, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και κάνει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία πιο ελαστικό και λαμπερό. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τη διαδικασία φωτογήρανσης. Η νιασιναμίδη ανοικοδομεί το φυσικό προστατευτικό φραγμό αυξάνοντας τη σύνθεση κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στον ενδοκυτταρικό χώρο, προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα. Μειώνει τον αποχρωματισμό και προσφέρει επουλωτική δράση.
Ασκορβικό οξύ
Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, φωτίζει τις αλλαγές στον ήλιο και αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης - του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης, της χρωστικής του δέρματος. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες καθώς επιταχύνει την επούλωση του δέρματος. Μειώνει την ερυθρότητα και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Troxerutin – βιοφλαβονοειδές: μειώνει την ευθραυστότητα και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, προστατεύοντάς τα από υπερβολική ευαισθησία και ρωγμές.
Γαλακτικό οξύ
Γαλακτικό οξύ με εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες. Έχει την ικανότητα να διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα και να απολεπίζει την επιδερμίδα.
Υαλουρονικό οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού. Αυξάνει την ελαστικότητα των ιστών (ίνες επιδερμίδας, κολλαγόνου και ελαστίνης). Διεγείρει την αναγέννηση των επιθηλίων. Η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος είναι μία από τις αιτίες της ξηρότητας του δέρματος και της εμφάνισης ρυτίδων. Η μοναδική του ιδιότητα είναι η υψηλή ικανότητα πρόσδεσης και συγκράτησης του νερού. Μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα γίνεται λεία, λαμπερή, ελαστική καθώς αυξάνεται η διείσδυση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Οδηγίες εφαρμογής: Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με dermapen, υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία με (derma roller) ή χωρίς βελόνες για εξωτερική χρήση στο δέρμα. Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Συσκευασία: 10x3ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες