Menu
Your Cart

Syis Κρέμα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 50ml - 0107424

Syis Κρέμα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 50ml - 0107424 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
-30 %
Syis Κρέμα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 50ml - 0107424
15,36€
απο
21,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,39€

Syis Κρέμα προσώπου Κοκτέιλ βιταμινών 50ml.
Εξαιρετικά θρεπτική κρέμα προσώπου που προορίζεται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα συνιστάται για ξηρό και θαμπό δέρμα. Χάρη στην ελαφριά φόρμουλα, αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ. Η περιεκτικότητα σε βούτυρο Shea (καριτέ) και γλυκό αμυγδαλέλαιο εξασφαλίζει την κατάλληλη ενυδάτωση και θρέψη για το δέρμα. Η κρέμα επιταχύνει την επούλωση ουλών και την εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας και την καθιστά πιο ελαστική και λαμπερή. Οι βιταμίνες A, C και E είναι υπεύθυνες για την ενίσχυση και τη βελτίωση της παροχής αίματος στο δέρμα ενώ η καταπραϋντική  Panthenol (πανθενόλη) καταπραΰνει και αναγεννά σε βάθος το ταλαιπωρημένο δέρμα.
Δραστικές ουσίες:
Βούτυρο καριτέ (Shea)

Το βούτυρο Shea προσφέρει εξαιρετική φροντίδα και ενυδάτωση. Χάρη σε αυτό, το δέρμα είναι απαλό και λαμπερό. Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχονται στο βούτυρο καριτέ επιταχύνουν την επούλωση τραυμάτων, ερεθισμών και φλεγμονών.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος και την οξείδωση των ριζικών λιπιδίων. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Πανθενόλη
Πανθενόλη, δηλαδή προβιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β βρίσκεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του δέρματος και των μαλλιών. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες και επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας. Δίνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας. Είναι ένα συστατικό με θεραπευτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα, μειώνει την απώλεια νερού και ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, καθιστώντας την απαλή και ελαστική. Χρήσιμο στην επούλωση τραυμάτων και μικρών δερματικών βλαβών καθώς και στη θεραπεία ουλών.
Prunus Amygdalus Dulcis (Γλυκό Αμύγδαλο)
Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α, Ε, D και Β. Οι βιταμίνες Α και Ε καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης, έχουν μεγάλη επίδραση στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Η βιταμίνη D προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και οι βιταμίνες Β διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση των κυττάρων. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ακόρεστα οξέα, μαλακώνει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, ενισχύοντας το λιπιδικό φραγμό του δέρματος.
Ρετινόλη
Ρετινόλη - η βασική μορφή της βιταμίνης Α. Αναζωογονεί το δέρμα, συσφίγγει, φωτίζει και θρέφει την επιδερμίδα. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος,  εξαλείφει τον αποχρωματισμό του και το ενυδατώνει σε βάθος. Ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου και προάγει την νεότητα.
Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και παρέχει προστασία από τον ήλιο. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης - του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης, της χρωστικής του δέρματος. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες και επιταχύνει την επούλωση ουλών της επιδερμίδας. Μειώνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Συσκευασία: 50ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss