Menu
Your Cart

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 200ml - 0112684

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 200ml - 0112684
-30 %
Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 200ml - 0112684
17,46€
απο
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,08€

Syis Κρεμώδης μάσκα προσώπου για δέρμα με ευρυαγγείες 200ml
Ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα επιδερμίδων με ευρυαγγείες, του κόκκινου και ευαίσθητου δέρματος. Λόγω της περιεκτικότητας σε βισαβολόλη, ένα φυσικό συστατικό του εκχυλίσματος ρωμαϊκού χαμομηλιού η μάσκα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει αποτελεσματικά τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία. Εμπλουτισμένη με πολύτιμο έλαιο αβοκάντο και γλυκό έλαιο αμυγδάλου. Τα εκχυλίσματα άρνικα και μπαμπού προσφέρουν ενυδατικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα ενώ η πανθενόλη, καταπραΰνει την ερυθρότητα, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.
Δραστικές ουσίες:
Εκχύλισμα Chamissonis Arnica

Το θρεπτικό αυτό εκχύλισμα μειώνει την ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων. Επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Μειώνει την ερυθρότητα, καταπραΰνει και επουλώνει τους ερεθισμούς. Διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση. Ενυδατώνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την λάμψη της επιδερμίδας.
Έλαιο αβοκάντο
Το λάδι αβοκάντο έχει έως και 7 βιταμίνες: A, B, D, E, H, K, PP, μια πολύ μεγάλη ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων, αμινοξέων και πρωτεϊνών. Περιέχει επίσης καταπραϋντική χλωροφύλλη και σκουαλένιο, που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες Ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί το νερό στο δέρμα, θρέφει έντονα και διαθέτει αντιαλλεργικές ιδιότητες.
Prunus Amygdalus Dulcis (Γλυκό Αμύγδαλο)
Το έλαιο αμυγδάλου περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, δηλαδή φυτοστερόλες, πρωτεΐνες, λεκιθίνη, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α, Ε, D και Β. Οι βιταμίνες Α και Ε καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης και έχουν μεγάλη επίδραση στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η βιταμίνη D προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και οι βιταμίνες Β διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση των κυττάρων. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ακόρεστα οξέα η επιδερμίδα μαλακώνει, θρέφεται και αναζωογονείται σε βάθος ενώ παράλληλα ενισχύεται ο λιπιδικός φραγμός του δέρματος.
Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση, αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος και την ριζική οξείδωση των λιπιδίων. Αναδομεί το φυσικό επιδερμικό φραγμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τον ερεθισμό. Προλαμβάνει την φλεγμονή, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.
Πανθενόλη
Η πανθενόλη, δηλαδή η προβιταμίνη Β5, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα συστατικό με θεραπευτική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση.
Βισαβολόλη
Η α-δισαβολόλη διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Προστατεύει από την ερυθρότητα, επιταχύνει την επούλωση και καταπραΰνει τους ερεθισμούς.
Εκχύλισμα φύλλων Bambusa Vulgaris
Το εκχύλισμα μπαμπού προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, έχει την ικανότητα να απορροφά τις ακτίνες UVA και UVB και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο.
Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου και του ντεκολτέ. Μετά από περίπου 15-20 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό, τρεχούμενο νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία: 200 ml


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syiss