Menu
Your Cart

Syis Αμπούλες για βαθειά αναδόμηση με εκχύλισμα σαλιγκαριού Helix 10x3ml - 0112833

Syis Αμπούλες για βαθειά αναδόμηση με εκχύλισμα σαλιγκαριού Helix 10x3ml - 0112833 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δωρεάν
Αποστολή
-30 %
Syis Αμπούλες για βαθειά αναδόμηση με εκχύλισμα σαλιγκαριού Helix 10x3ml - 0112833
27,92€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,52€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Syis Αμπούλες για βαθειά αναδόμηση με εκχύλισμα σαλιγκαριού Helix 10x3ml
Προορίζεται για όλους τους τύπους δέρματος. Συνιστάται ειδικά για τις επιρρεπές στην ακμή επιδερμίδες καθώς και εκείνες που απαιτούν βαθειά ενυδάτωση, θρέψη και, πάνω απ 'όλα,
αναγέννηση. Οι αμπούλες επιταχύνουν την αναγέννηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας, διαθέτουν αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και απολεπιστικές ιδιότητες. Βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλεί η ακμή, των ουλών, των ρυτίδων και του αποχρωματισμού. Τρέφουν έντονα και αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος .
Δραστικές ουσίες:
Εκχύλισμα σαλιγκαριού

Το εκχύλισμα Helix Aspersa ή Cryptosin περιέχει:
Αλλαντοΐνη
Allantoin - παράγωγο ουρίας, ενός ισχυρού ενυδατικού, καταπραϋντικού και αντιφλεγμονώδους συστατικού. Μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα, προστατεύει από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες, επιταχύνει την επούλωση των πληγών.
Γλυκολικό οξύ
Το γλυκολικό οξύ είναι υπεύθυνο κυρίως για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, την αύξηση της παραγωγής ινών κολλαγόνου και τη συγκράτηση νερού στο δέρμα. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα καθώς βελτιώνει τη δομή του. Μειώνει επίσης τις ρυτίδες, απαλύνει ορατά τις ουλές. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και μειώνει τους σμηγματογόνους αδένες.
Κολλαγόνο
Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητά και τη σφριγηλότητά του. Διατηρεί τόσο υδρόφιλες όσο και λιπόφιλες ουσίες. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το TEWL (διαδερμική απώλεια νερού. Τα σωματίδια του διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, όπου γίνεται υλικό δομικό στοιχείο του φυσικού κολλαγόνου. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος ενώ παράλληλα το καθιστά ελαστικό και λείο.
Ελαστίνη
Η ελαστίνη προσδίδει μέγιστη ελαστικότητα, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη ζωτικότητα της επιδερμίδας.
Βιταμίνες Α, C και Ε
Προσφέρουν πολλαπλές θρεπτικές και αναγεννητικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.
Οδηγίες εφαρμογής: Οι αμπούλες προορίζονται για θεραπείες με dermapen, υπερήχους, εγχύσεις, μεσοθεραπεία με (derma roller) ή χωρίς βελόνες για εξωτερική χρήση στο δέρμα. Απλώστε σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
Συσκευασία: 10x3 ml



Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: syis , αμπούλες