Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πληροφορίες μεταφορικών-Τρόποι Πληρωμής

Για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Αθηνών, τα μεταφορικά & η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Για παραγγελίες κάτω των 50€ εντός Αθηνών, η χρέωση είναι 3 ευρώ ανά απστολή και πληρωμή με αντικαταβολή.!
Για παραγγελίες εκτός Αθηνών για βάρος μέχρι 4 κιλά με τραπεζική κατάθεση, το κόστος είναι 3,50€ & αποστολή με κούριερ.
Για παραγγελίες εκτός Αθηνών για βάρος μέχρι 4 κιλά με αντικαταβολή, το κόστος είναι +8,00€ (μεταφορικά & αντικαταβολή) & αποστολή με κούριερ.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες κουριερ ειναι οι ACS & Γενική Ταχυδρομική και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες με κούριερ (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών).
Για παραγγελίες εκτός Αθηνών άνω των 5 κιλών, καθώς επίσης και για τον επαγγελματικό εξοπλισμό (κρεβάτια, καρέκλες, βαλίτσες κλπ), η αποστολή γίνεται με μεταφορικές εταιρίες και γίνεται προεξόφληση της παραγγελίας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση πληρωμής της παραγγελίας μέσω τραπεζικού εμβάσματος η ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω web banking, παρακαλούμε πολύ όπως αναγράψετε τα ακριβή στοιχεία που έχει γίνει η παραγγελία ή τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας,ώστε να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις 


Χρόνος παράδοσης των μεταφορικών εταιριών είναι 2 έως 4 εργάσιμες.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2510300 & 210 2525300  Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 έως 20.00


Στοιχεία για τραπεζική κατάθεση


Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη