Τον τελευταίο καιρό τα έχουμε βρει όλες οι γυναίκες  λίγο σκούρα με την περιποίηση μας, καθώς δεν μπορούμε να επισκεφτούμε πλέον την αισθητικό μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να περιποιούμαστε τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα μας. Άλλωστε η περιποίηση του εαυτού μας έχει ως συνέπεια την ανανέωση μας.




Μία από της βασικές μας ανάγκες ως γυναίκες είναι η αποτρίχωση. Η αποτρίχωση είναι, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική τριχοφυΐα και να έχετε λεία και απαλή επιδερμίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Τι γίνεται λοιπόν τώρα με την αποτρίχωση; Σίγουρα σκέφτεστε ότι είναι κρίμα να ξαναγυρίσετε στο ξυραφάκι τώρα που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε την αισθητικό σας για μια επαγγελματική αποτρίχωση.
Σας έχουμε όμως την λύση αφού δημιουργήσαμε για εσάς μοναδικά σετ για επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι.

Τα κιτ που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, σας επιτρέπουν να κάνετε αποτρίχωση στο σπίτι σαν επαγγελματίες, χωρίς να ανησυχείτε αν έχετε όλα τα απαραίτητα και σωστά υλικά, αλλά και με χαμηλό κόστος.






Ποια είναι λοιπόν τα βήματα για μια σωστή και αποτελεσματική αποτρίχωση στο σπίτι;




1.    Απολέπιση

Προτού προχωρήσετε στην αποτρίχωση φροντίστε να κάνετε μια απολέπιση στο δέρμα σας. Η απολέπιση βοηθάει να μαλακώσει η τρίχα του σώματος και ανοίγει τις θύλακες των τριχών, προετοιμάζοντας έτσι το δέρμα για την αποτρίχωση αλλά επιβραδύνει επίσης την ανάπτυξη της τριχοφυΐας.




2.    Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μήκος τρίχας

Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχετε και το σωστό μήκος τρίχας. Οι τρίχες για να κολλάνε σωστά στην αποτριχωτική ταινία δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλες ούτε πολύ μικρές. Βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες σας δεν είναι μικρότερες από 2 εκατοστά αλλά και όχι μεγαλύτερες από 5 εκατοστά.




3.    Σχέδιο για την αποφυγή του πόνου



Η αποτρίχωση πονάει λίγο για αυτό καλό θα ήταν να εφαρμόσετε μια κρέμα για την μείωση του πόνου προτού προχωρήσετε στην διαδικασία αποτρίχωσης. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε κερί κατά την διάρκεια της περιόδου ή 1-2 ημέρες πριν διότι είστε πιο ευαίσθητες στον πόνο.




4.    Επιβεβαιώστε την θερμοκρασία

Είναι πολύ σημαντικό να έχει το κερί την κατάλληλα θερμοκρασία, το πολύ κρύο κερί δεν θα εφαρμοστεί σωστά και το πολύ ζεστό μπορεί να σας κάψει. Η ιδανική θερμοκρασία είναι το χλιαρό.




5.    Η σωστή κατεύθυνση

Ενώ εφαρμόζετε το κερί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της τρίχας, πρέπει να τραβήξετε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κρατήστε την ταινία κοντά στο δέρμα όταν την τραβάτε. Μην διστάζετε να τραβήξετε την ταινία. Κάντε το Μπαμ και κάτω.




6.    Πλυθείτε μετά την αποτρίχωση.

Αφαιρέστε τα υπολείμματα του κεριού με κρύο και όχι ζεστό νερό και έπειτα ενυδατώστε την περιοχή με τις κατάλληλες Lotion.






Ιδανικά Kits αποτρίχωσης για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι




1.    Green Tea Kit





2.     Kit Κεριέρα μονή





3.    Complete Kit Αποτρίχωσης Argan Oil and Lavender





4.    Complete Kit Αποτρίχωσης Chocolate and Lavender