Με την MoYou London μπορείτε εσείς να γίνετε ή nail artist του εαυτού σας! 


Η Natural Care Professional είναι επίσημη  Authorized Retailer in store (φυσικά καταστήματα) και online μέσω του www.naturalcarepro.gr της
MOYOU -LONDON- στην Ελλάδα. Η MOYOU είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία, με έδρα της το Λονδίνο, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων nail design.

 

Στην Natural Care Professional επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε πάντα με τις πιο ποιοτικές και καινοτόμες εταιρείες στον χώρο.

 

Τι είναι όμως το Nail Stamping Art;

Το Nail Stamping Art είναι η διαδικασία της χρήσης μιας χαραγμένης πλάκας, φτιαγμένης από ανοξείδωτο χάλυβα και μίας σφραγίδας σιλικόνης για να μεταφέρετε σχέδια στα νύχια σας μέσα σε λίγα λεπτά.  Με λίγα λόγια, η MOYOU έχει καταφέρει να μετατρέψει την περίπλοκη και μοντέρνα τέχνη, σχεδιασμού νυχιών σε μία απλή διαδικασία, που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε μέσα σε λίγα λεπτά από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Γιατί λοιπόν επιλέξαμε να αντιπροσωπεύσουμε την MOYOU στην Ελλάδα;

Η MOYOY δεσμεύεται σαν εταιρεία να παρέχει στους πελάτες τις πάντα τα πιο υψηλής ποιότητας, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα.  Φέρνει πάντα τις πιο hot τάσεις της εποχής, δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και εφαρμογές που δεν μπορείς εύκολα να προσπεράσεις.

Η γκάμα των πλακών ζωγραφικής νυχιών και οι επιλογές βερνικιού νυχιών στην MOYOU LONDON είναι απαράμιλλες από άποψη ποιότητας και επιλογής, με τον μεγαλύτερο κατάλογο σχεδίων στον κόσμο. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι ο κατάλογος της μεγαλώνει κάθε μέρα.

Το MOYOU έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων ζωγραφικής νυχιών στη βιομηχανία, με πάνω από 700 πλάκες εικόνας και 10.000 μοτίβα. Επιπλέον, η μάρκα εγκαινιάζει μια συλλογή θεμάτων κάθε μήνα, η οποία κατευθύνεται προς μια νέα κατηγορία στην αγορά.

 

Στην Natural Care Professional είμαστε παθιασμένοι με τον χώρο της ομορφιάς και θέλουμε πάντα να σας προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.