Έχετε ποτέ ενδιαφερθεί να χρησιμοποιήσετε ένα Ring Light ;


Κάθε μέρα συναντάτε επαγγελματικές χαρισματικές φωτογραφίες.
Αναρωτιέστε ποτέ ποιες τεχνικές χρησιμοποιούνται για τη λήψη τέτοιων καταπληκτικών εικόνων; Το Ring Light εξακολουθεί να είναι μια επαγγελματική τεχνική που χρησιμοποιείται από πολλούς φωτογράφους μόδας ανά τον κόσμο.

Το Ring Light δίνει μια ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια του μοντέλου και βοηθά στη δημιουργία μιας όμορφης εικόνας. Με την βοήθεια των Ring Light αφαιρούνται οι σκληρές σκιές από το φόντο κάνοντας τις εικόνες πιο ζωντανές.


Τι ακριβώς είναι το Ring Light;


Το Ring Light αναπτύχθηκε από τον Lester A.Dine το 1952 για ιατρικούς, οδοντιατρικούς σκοπούς, στην συνέχεια όμως διευρύνθηκε το πεδίο της χρήσης του καθώς χρησιμοποιήθηκε στην βιομηχανία της μόδας, για τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις.




Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα Ring Light;


1.    Έμφαση στις λεπτομέρειες


Λόγω του σχεδιασμού και της δομής του, τα ring lights είναι ιδανικά για να δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες των φωτογραφιών και των βίντεο. Ο κυκλικός σχεδιασμός του δακτυλιοειδούς φωτός επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις κάμερες τους ανάμεσα στην οπή του δακτυλίου, επιτρέποντάς τους να εστιάσουν σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες της λήψης.


2.    Macro Photography

Η χρήση Ring Light κατά την λήψη φωτογραφιών παράγει τέλεια ισορροπημένο φωτισμό που κατανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε πλευρά του μοντέλου ή του αντικειμένου που θέλουν να επικεντρωθούν οι χρήστες.  
Τα Ring Lights επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς το βάρος της δαπάνης πολλών χρημάτων για τη λήψη.


3.    Δημιουργία εφέ χρώματος

Τα Ring Lights μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα για να δημιουργήσουν εφέ χρώματος απλά με την αλλαγή των κανονικών λευκών βολβών με διαφορετικά χρώματα.
Η χρήση Ring Lights για την δημιουργία της τεχνικής εφέ χρώματος επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί έγχρωμες δεσμίδες φωτός που ρέουν από διάφορες κατευθύνσεις του αντικειμένου της λήψης ή του βίντεο.  


4.    Εφαρμογή Makeup

Τα Ring Lights παράγουν βαθμολογία χρώματος ημέρας 54000k, αυτή η πηγή φωτός είναι ιδανική για εφαρμογή μακιγιάζ, ειδικά σε μια ημέρα που το φυσικό φως εκλείπει. Απολαύστε την διαδικασία του μακιγιάζ και κάντε τους πελάτες σας να νιώθουν σαν σταρ του σινεμά!


Στην Natural Care Professional θα βρείτε μια σειρά από Ring Lights για να απογειώσετε τις δημιουργίες σας. Τα Best Seller φωτιστικά εργασίας έχουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Είναι απαραίτητα για επαγγελματίες makeup artists, eylashes experts, λάτρεις της τέλειας φωτογράφισης και όχι μόνο.

Ανακαλύψτε τα με ένα κλικ!



Σας προτείνουμε:

LED ring lamp light 18 '' + 48 Watt white - 0122572