Αντίθετα με τη κοινή πεποίθηση, το χειμερινό μακιγιάζ δεν έχει να κάνει μόνο με μεταλλικές σκιές και τα nude χείλη. Όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες, σκεφτείτε την ρουτίνα της ομορφιάς σας ως μια ευκαιρία να λάμψετε.


Παρακάτω σας παραθέτουμε τις καλύτερες 5 συμβουλές μακιγιάζ, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα!


1.    Αδιάβροχα προϊόντα – ο κρυφός σας σύμμαχος


Το Waterproof makeup δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες! Μην ξεχνάτε ότι ο χειμώνας είναι γεμάτος κακοκαιρία και βροχές. Φανταστείτε να έχετε κάνει ένα τέλειο μακιγιάζ και να σας το καταστρέψουν λίγες σταγόνες βροχής; Για αυτόν τον λόγο βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας είναι αδιάβροχα – μολύβι φρυδιού, μάσκαρα, concealer, makeup και κραγιόν.


2.    Αγαπήστε την Πούδρα


Η έλλειψη πούδρας το καλοκαίρι είναι άκρως κατανοητή, τον χειμώνα όμως η χρήση της πούδρας είναι απαραίτητη. Όχι μόνο θα διασφαλίσει το μακιγιάζ σας αλλά θα προσδώσει στο πρόσωπό σας μια ματ χροιά.

Για την σωστή τοποθέτηση της πούδρας σας προτείνουμε το - Sigma Πινέλο Μακιγιάζ F30 Large Powder Brush – 0011117. Το πινέλο Sigma – Powder Brush προσφέρει τέλεια κάλυψη χωρίς ατέλειες.


3.    Ήρεμα με το Highlighter κορίτσια!


Το ματ μακιγιάζ του χειμώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την χρήση υπερβολικού highlighter στο πρόσωπό μας. Φυσικά αγαπάμε την λάμψη ακόμα και τις κρύες περιόδους, για αυτό απλά θα πρέπει να είστε προσεκτικές στο τι είδους highlighter χρησιμοποιείτε. Προτιμήστε μια elegant λάμψη και όχι την γυαλιστερή του καλοκαιριού.

Στην Natural Care σας προτείνουμε την ιδανική παλέτα – Sigma Sculpt palette, συνδυάζει τις ιδανικές αποχρώσεις contouring με τις απαλές λάμψης που χρειάζεται το χειμωνιάτικο μακιγιάζ μας!



4.    Χρησιμοποιήστε έντονα Χρώματα

Μερικές φορές είναι εύκολο να αισθανθείτε ότι τον χειμώνα πρέπει να περιοριστείτε σε μια παγωμένη παλέτα με τις αποχρώσεις του λευκού, απαλού μπλε, αργυρού και του ψυχρό μοβ. Μην μένετε εκεί όμως, τολμήστε έντονο eyeliner και δραματικά χρώματα στα χείλι. Αλλά όπως πάντα θα σας συμβουλέψουμε να κρατήσετε μια ισορροπία. Κρατήστε το δέρμα σας minimal και λαμπερό. Διαλέξτε να τονίσετε είτε τα χείλι είτε τα μάτια σας, δεν θέλετε να έχετε ένα total σκούρο look που θα σας κρύβει την φυσική ομορφιά σας!

Για βλέμμα που ξεχωρίζει σας προτείνουμε το - Christian faye smokey eye black - CF-201. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό kit smokey eye που αποτελείται από 6 σκιές ματιών που δένουν τέλεια μεταξύ τους και επιτρέπουν την βέλτιστη σκίαση , επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.


 5.    Να περιποιείστε το δέρμα σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χειμώνας είναι συνδεδεμένος με το ξηρό δέρμα. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει και φροντίστε να το ενυδατώνετε με τα κατάλληλα προϊόντα. Ένα υγιές και λαμπερό δέρμα βοηθάει να αναδειχθεί ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ.

Στην Natural Care σας προτείνουμε την:  Apis κρέμα για οξυγόνωση και ενυδάτωση 100ml – 3150745. Αυτό το ισχυρά ενυδατικό προϊόν περιέχει υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών, αλόη και πρωτεΐνες μεταξιού, οι οποίες δημιουργούν ένα συνεργικό σύμπλεγμα που διατηρεί βαθιά και μακροχρόνια ενυδατωμένο το δέρμα.