Όλες οι γυναίκες θέλουμε τον χρόνο μας για να ετοιμαστούμε είτε πρόκειται να πάμε στην δουλειά είτε σε μια βραδινή έξοδο. Η προετοιμασία είναι σαν μια ιεροτελεστία, θα κάνουμε το μπάνιο μας, θα βάλουμε μουσική (ανάλογα με το mood), θα περιποιηθούμε θα διαλέξουμε τα ρούχα μας, θα φτιάξουμε τα μαλλιά και φυσικά το μακιγιάζ!


Στην Natural Care professional  αγαπάμε τις γυναίκες, θέλουμε όλες να νιώθουν σαν πριγκίπισσες. Γι’ αυτό και σε συνεργασία με κορυφαία εργοστάσια από όλο τον κόσμο εντάσσουμε στην γκάμα μας μια luxury συλλογή Boudoir που θα κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική.



Ποια είναι όμως η ιστορία του Boudoir;


Αρχικά το Boudoir επρόκειτο για ένα μέρος της ιδιωτικής σουίτας μια κυρίας ή μιας γυναίκας ανώτερης τάξης, στο οποίο περιποιούνταν και έκαναν το μπάνιο τους.  Αντίστοιχα το ίδιο δωμάτιο για τους άνδρες ονομαζόταν cabinet.  Σε μεταγενέστερες περιόδους χρησιμοποιήθηκε ως ένα ιδιωτικό σαλόνι στο οποίο λάμβαναν μέρος άλλες δραστηριότητες όπως κεντήματα, ή οι δεσποινίδες περνούσαν χρόνο με τον αγαπημένο τους.


Όσο ο σύγχρονος τρόπος ζωής μίκραινε τα σπίτια τόσο λιγόστευαν και οι διαθέσιμοι χώροι. Έτσι φτάσαμε σήμερα η λέξη Boudoir να συμβολίζει ένα έπιπλο με καθρέπτη και μικρά συρτάρια. Παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει την ίδια χρησιμότητα για την γυναίκα, την περιποίηση.



Boudoir: Ένα γυναικείο έπιπλο που θα σας λύσει τα χέρια!


To Boudoir δημιουργεί μια γυναικεία γωνία σε κάθε κρεβατοκάμαρα ή δωμάτιο. Στο Boudoir σας μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε για την καθημερινή σας περιποίηση. Προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, χτένες, πιστολάκι. Αντί να έχουμε όλα αυτά τα προϊόντα απλωμένα στο μπάνιο μπορούμε να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα σε ξεχωριστά συρτάρια, κάτω από το μεγάλο καθρέφτη. 



Από την συλλογή Luxury Boudoir Collection σας προτείνουμε:


Boudoir Luxury Collection Set 3 - 6900003




Check out our collection here - Boudoir Luxury Collection!