H MiaCalnea® είναι κορυφαίο εμπορικό brand που κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας, βελτιώνοντας σημαντικά τη λειτουργικότητα, την άνεση και την αποτελεσματικότητα της περιποίησης των άκρων & του σώματος.
Η ονομασία του Brand είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς η λέξη Calnea προέρχεται από την ισπανική γλώσσα, η λέξη Calcaneus (a) συμβολίζει το οστό της πτέρνας.


Το ευφυές λογότυπο


Το χαρακτηριστικό λογότυπο MiaCalnea® περιέχει την ουσία της φροντίδας των προϊόντων για τα πόδια. Οι λεπτές, φυσικές και συνεχείς γραμμές είναι συνώνυμες των κινήσεων κατά τη διάρκεια της περιποίησης πεντικιούρ. Η φυσικότητα και η αρμονία της μάρκας υπογραμμίζονται από το σύνθημά της: από την ομορφιά της φύσης.


Οι άνθρωποι πίσω από το Brand


Χάρη στην ομάδα των επαγγελματιών πίσω από το Brand, η MiaCalnea® είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας.
Οι μέθοδοι ελέγχου που εισάγονται και εφαρμόζονται με μεγάλη συνέπεια σε κάθε στάδιο της παραγωγής εγγυώνται το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.



Τα προϊόντα

Τα προϊόντα της MiaCalnea® κατασκευάζονται ως επί το πλείστων με φυσικά υλικά όπως ξύλο ή καουτσούκ, περιβαλλοντικής συνείδησης και εναρμονίζονται πλήρως με της περιβαλλοντική συνείδηση, όπως επιβεβαιώνεται από τις διακρίσεις και τα βραβεία που έχουν δεχθεί από διεθνείς οργανισμούς όπως οι FSC® και PEFC ™.

Στην συλλογή της
MiaCalnea® θα βρείτε απο αδιάβροχες premium ράσπες έως και Silifit gel επιθέματα ποδιών

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή εδώ: MiaCalnea®



Το μότο


Η αποστολή της MiaCalnea® είναι να παρέχουν ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα για να προσφέρουν μοναδική φροντίδα και περιποίηση. Ταυτόχρονα δουλεύουν σκληρά και δεσμεύονται την προστασία του περιβάλλοντος και την ικανοποίηση του πελάτη.

Στην Natural Care Professional φροντίζουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με κορυφαία ονόματα στον κλάδο της περιποίησης και αισθητικής. Επιλέγουμε να εισάγουμε και να σας προφέρουμε ποιοτικά και φυσικά προϊόντα που δεν βλάπτουν το περιβάλλον και είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους.





Δείτε όλα τα προιόντα της MiaCalnea® εδώ: MiaCalnea®