Η εταιρεία Emil Europe έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα ισχυρό και επώνυμο Brand Name στην βιομηχανία της ομορφιάς, χάρης στα υψηλής ποιότητας προϊόντων της. Η Emil προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να αγοράσουν υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο εξοπλισμό μανικιούρ, τόσο για ιδιώτες όσο και για ινστιτούτα αισθητικής.

Η Emil έχει καταφέρει να μετατρέψει την αρχική ιδέα της σε ένα άκρος ποιοτικό και αποτελεσματικό προϊόν.
Στην Natural Care Professional έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα βοηθήσουν και θα συνεισφέρουν θετικά στη βιομηχανία της ομορφιάς στην αγορά της Ελλάδας. Στην συλλογή της Emil θα βρείτε High Quality απορροφητήρες σκόνης νυχιών καθώς και τα ανταλλακτικά φίλτρα σκόνης για τους απορροφητήρες.


Επενδύστε σε έναν ποιοτικό απορροφητήρα σκόνης νυχιών

Ένας ανθεκτικός απορροφητήρας νυχιών είναι απαραίτητος σε κάθε επαγγελματικό στούντιο νυχιών. Κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ υπάρχουν δισεκατομμύρια σωματίδια σκόνης και  υπολείμματα υλικών ονυχοπλαστικης &  νυχιών στον αέρα που πέφτουν στα ρούχα σας, στο δέρμα σας και  πολλά από αυτά τα εισπνέετε, με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να βλάψετε την υγεία σας.

Με τους επαγγελματικούς απορροφητήρες Emil μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον στον χώρο εργασίας, προστατεύοντας εσάς, αλλά και τους πελάτες σας ταυτόχρονα, εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στην ευχαρίστηση  και το  τέλειο μανικιούρ. Οι απορροφητήρες σκόνης είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από τα βλαβερά μικροσωματίδια  που αιωρούνται κατά την διάρκεια των τεχνικών εργασιών σε συνεδρίες  manicure ή  pedicure.


Στην Natural Care Professional μας αρέσει να επενδύουμε πάντα στα πιο καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα. Συγκεκριμένα σας προτείνουμε το:  Emil High Quality απορροφητήρας σκόνης νυχιών X2W 60 watt

         

Ο  Emil  dust collector είναι ο απαραίτητος σύμμαχος του σύγχρονου επαγγελματία.
Εύκολος και Αθόρυβος στην χρήση και με  Εργονομικό σχεδιασμό , συνδυάζει υψηλή απόδοση και άριστα αποτελέσματα.


Δείτε όλα τα προϊόντα της Emil με ένα κλικ.