Menu
Your Cart

Osmo X.Posed Gift Set -9064716

Osmo X.Posed Gift Set -9064716 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ & STYLING
-40 %
Osmo X.Posed Gift Set -9064716
23,94€
απο
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,31€

Η X.Posed είναι η ακατέργαστη και ακάλυπτη, βιώσιμη και φιλική προς τους vegan συλλογή από την Osmo, με σύνθεση έως και 97% από φυσικά συστατικά και κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Περιλαμβάνει τρία προϊόντα πλήρους μεγέθους.

X.Posed Daily Shampoo 400ml: Ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό σαμπουάν καθημερινού καθαρισμού με αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βασιλικού, θυμαριού και μανταρίνι.

Σχεδιασμένο για να τονώσει και να ανανεώσει το τριχωτό της κεφαλής ενώ προάγει τη λάμψη και τη ζωτικότητα.

Τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια μέρα με τη μέρα.

91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς θειικά και paraben.

X.Posed Daily Conditioner 400ml: Με την ανάλαφρη σύνθεσή του, αυτό το ενυδατικό κοντίσιονερ εμπλουτισμένο με βασιλικό, θυμάρι και μανταρίνι περιέχει το τέλειο μείγμα συστατικών για την αποτελεσματική ενυδάτωση των μαλλιών με κάθε χρήση χωρίς να τα βαραίνει.

Αφήνει τα μαλλιά ανανεωμένα.

97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς θειικά και paraben.

X.Posed Anti-Humidity Spray 250ml: Ένα μοναδικό σπρέι κατά της υγρασίας που καλύπτει τα μαλλιά με μια αόρατη αδιάβροχη ασπίδα για να βοηθήσει στη μάχη κατά του φριζαρίσματος.

Με μείγμα ελαίου αβοκάντο, ελαίου σμέουρων και αλόης βέρα, αυτή η ελαφριά περιποίηση styling βοηθά στην ενδυνάμωση και τη σφράγιση κάθε τρίχας, προάγοντας την ελαστικότητα τους και κάνοντάς τα  πιο λεία, υγιή και λαμπερά.

84% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χωρίς θειικά και paraben.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha